S’inicien les obres de millora de la piscina municipal de Calaf
S

12 de maig de 2022

L’Ajuntament de Calaf ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de la piscina municipal amb l’objectiu d’eliminar les fugues d’aigua actuals i reforçar estructuralment la solera i les parets del vas interior.

Les actuacions es realitzen principalment a la piscina gran. D’una banda, es vol fer més autoestable el vas interior, és a dir, el forat de la instal·lació. Per això, es construirà una nova solera de parets armades amb projecció de formigó i amb acabat allisat i pintat. A més, s’enretirarà el paviment de la platja, és a dir, el terra que voreja la instal·lació, per tal de col·locar una nova pulsió d’aigua a les dues cares llargues de la piscina i també s’intervindrà en els desaigües. Finalment, es tornarà a fer el paviment amb formigó imprès.

D’altra banda, a la sala tècnica s’incorporarà una nova bomba d’impulsió i també s’actuarà a les 4 dutxes, portant una nova canonada de subministrament i incorporant nous sortidors d’aigua.

Es preveu que les obres durin un mes aproximadament i així, es pugui tenir la piscina a punt per a la temporada d’estiu.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta