S’inicia el procés per ser beneficiaris de les Targetes de Compra Local
S

16 de febrer de 2021

Ja s’ha obert el termini perquè els comerços i restaurants que vulguin formar part del cercle de compres de les Targetes de Compra Local per persones a l’atur, puguin apuntar-se i beneficiar-se de la iniciativa.

Ho poden sol·licitar tots els comerços o establiments de restauració d’Igualada a través de la pàgina web de l’Ajuntament amb la referència “Sol·licitud d’adhesió a la campanya de comerç de targetes prepagament destinades a persones en situació d’atur” o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del mateix Ajuntament. El termini acaba el divendres 26 de febrer.

Una vegada s’hagin recollit tots els establiments de petit comerç i restauració que volen beneficiar-se de la iniciativa, s’obrirà també una llista d’inscripció perquè totes les persones en situació d’atur que vulguin obtenir la targeta també es puguin inscriure. A partir d’aquí es repartirà la quantitat de 270.000 euros entre totes les persones inscrites. Les targetes seran com una targeta de crèdit convencional per evitar qualsevol tipus d’identificació visual que pugui portar a les persones beneficiàries a situacions d’estigma.

Igualada Som-hi va ser el grup que va fer que aquesta proposta s’inclogués al pressupost 2021 i el seu portaveu, Jordi Cuadras, afirma que “aquesta proposta que vam aconseguir introduir al Pressupost té un objectiu molt clar: ajudar, alhora i amb una mateixa mesura, dos sectors molt afectats per la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19 com són el petit comerç i la restauració i les persones que ja estaven sense feina o que s’hi ha quedat durant aquest període. Hem de recordar que l’atur de la ciutat ha crescut en més de 600 persones des del mes de març arribant fins a les 2.848 en aquests moments”.

Cuadras afegeix que “estem molt satisfets de veure que aquelles propostes que fem des del PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, es posen en marxa i som útils a la ciutadania. Un cop fetes les inscripcions dels comerços i restaurants i de les persones sense feina, arribarà el moment de la distribució de les targetes i esperem que el cercle de compra local que aconseguirem a través dels 270.000 euros de la mesura sigui una bona injecció econòmica que ajudi el comerç, els restaurants i les persones sense feina tot promovent les compres locals”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?