S’inauguren les obres de millora i remodelació del camp de futbol de La Torre de Claramunt

87

Aquest diumenge al migdia s’han inaugurat les obres de millora i remodelació del camp de futbol de la Torre de Claramunt. La principal actuació que s’ha desenvolupat consisteix en la pavimentació amb gespa artificial del camp. L’actuació també inclou l’execució d’actuacions complementàries d’arranjament d’instal·lacions del camp de futbol, entre les quals hi ha la millora del talús lateral, l’execució d’una marquesina per a les grades i la millora de l’enllumenat que disposa d’una potència actual de 20.000w a tot el camp.

La Diputació de Barcelona va aprovar un ajut econòmic de 356.000,00 euros l’any 2016 per a la “pavimentació amb gespa artificial camp de futbol de Vinçó” i un altre per import de 60.000,00 euros l’any 2018 per al mateix concepte, amb una inversió global de la corporació de 416.000euros.

A l’acte, també han participat la diputada d’Esport de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, el president de la UE La Torre de Claramunt, Cristian Merino i Jaume Riba Ramos, segon tinent d’alcalde i regidor d’Esports, entre d’altres.

Durant la seva intervenció, el president Castells ha destacat “els requeriments tècnics que han estat necessaris per remodelar el camp i que converteixen aquest espai en una instal·lació esportiva de màxima qualitat”. I ha afegit, com “l’esport no només és salut, sinó també cultura i com aquests equipaments esportius es transformen en escenaris de la vida comunitària”.

En paral·lel, l’alcalde Riba ha agraït a la corporació el suport rebut i a tots els actors implicats en la realització de les obres de millora que han fet possible aquest nou espai “ja que avui s’ha fet realitat un somni del municipi amb la remodelació del camp de futbol”.

Aqueta tarda a les 17:30h tindrà lloc el primer partit, a les noves instal·lacions, entre la U.E la Torre versus la Llacuna.