S’inaugura un mural a la zona esportiva per recordar els drets dels infants
S

13 de juliol de 2021

La regidora d’Educació de Vilanova del Camí, Eva Vadillo, i els representants dels centres educatius del municipi van visitar aquest divendres el mural de grans dimensions que s’ha pintat en la tanca que delimita la zona esportiva de Can Titó. La idea estava concebuda per a la primavera del 2020, però la pandèmia ho va fer impossible.

El compromís adquirit per la regidoria d’Educació amb els centres d’ensenyament el novembre del 2019, en el marc del Dia Internacional del Dret dels Infants, s’ha mantingut ferm. Eva Vadillo va projectar la creació d’un gran mural en el qual hi havia de participar l’alumnat vilanoví amb la voluntat de crear consciència i avançar en el reconeixement dels drets dels infants. La idea era treballar en aquesta pintura gegant a la primavera del 2020, però l’arribada del coronavirus ho va capgirar tot i s’ha hagut d’esperar que la situació millorés per tal de fer-ho realitat.

Finalment, una representació de cada centre educatiu del municipi, des de les llars a l’Institut, han participat en la creació d’aquest mural que recorda que els drets dels infants comencen quan ells neixen. Les sessions de pintura van començar al mes de maig.

El mural ha estat dissenyat per Elisabet Serra, Elis Elis, que seguint les indicacions de la regidoria d’Educació, il·lustra la gran diversitat de persones que conviuen a Vilanova del Camí, persones de diferents orígens i condicions.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta