10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

S’inaugura el nou pavelló de Les Comes, casa de l’handbol, bàsquet i vòlei igualadí
S

Publicitat

Aquest divendres es va fer la inauguració oficial del nou pavelló poliesportiu de les Comes, en una cerimònia que presidida pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i l’alcalde, Marc Castells, i en què el protagonisme va anar a càrrec dels jugadors del Club Handbol Igualada, Igualada Vòlei Club i Club Bàsquet Igualada, que són els principals usuaris d’aquesta nova instal·lació, la més important de les que s’han creat a la ciutat aquests últims anys en l’àmbit esportiu.

Després de la protocol·lària descoberta de la placa commemorativa, una actuació de hip hop a càrrec de l’escola de dansa Atrezzo va donar pas a l’inici de l’acte, que va estar conduït pel presentador Txabi Franquesa. A l’hora dels parlaments, Marc Castells va fer valdre que la construcció d’aquest pavelló simbolitza l’aposta decidida que la ciutat ha fet aquests últims anys per potenciar la pràctica de l’esport, “un dels elements que aporta més qualitat de vida als ciutadans”. L’alcalde també va fer un balanç molt positiu d’un any en què Igualada ha estat Ciutat Europea de l’Esport.

Per la seva banda, Gerard Figueras va posar de manifest que aquesta i la resta d’instal·lacions esportives de què s’ha anat dotant, situen Igualada “en el mapa esportiu català i la consoliden com a referència entre la resta de ciutats del país”.

També van intervenir el president del Club Handbol Igualada, Pep Segura, el president del Vòlei Club Igualada, Daniel González, i el representant de la directiva del Club Bàsquet Igualada, Víctor Olivan. Els tres van coincidir a destacar els beneficis que comporta poder disposar d’aquest nou pavelló. Les seves paraules van donar pas a unes breus intervencions de dos esportistes destacats convidats especialment a la inauguració: la jugadora de voleibol Paula García i el jugador d’handbol Aitor Ariño.

La inauguració es va tancar amb una espectacular exhibició de basket freestyler a càrrec dels Crazy Dunkers i amb una pluja de pilotes sobre la nova pista de les Comes.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies