La setmana que ve arriba la 9a Trobada de Diables de la Segarra Històrica

32

El pròxim dissabte, 29 de juliol, els Diables de l’Alta Segarra s’uneixen a la Segarra Històrica i reuneixen a les colles participants en la vila. A més a més de la incorporació de la colla de l’Alta Segarra, com en les anteriors trobades, les colles que hi participaran són: Diables Keresus de Santa Coloma de Queralt, Diables 7 de Foc de Sant Guim de Freixenet, Forces Diabòliques de Sanaüja i Diables de Cervera “Carranquers”.

La trobada començarà a les 22.00 hores, amb la plaça Gran com a punt de sortida. Seguidament, s’iniciarà el Correfoc a la plaça dels Arbres, on participaran totes les colles anunciades.

A les 00.00 hores, la vetllada seguirà amb el concert del grup Kuissó. Després de l’actuació, la trobada serà amenitzada per PD Diabòlics, per tots aquells que vulguin seguir la celebració.

Recomanacions

Es recomana als participants portar roba de cotó, preferiblement vella i de màniga llarga, un barret, un mocador de cotó per tapar la boca i el clatell i un calçat adequat, que protegeixi tot el peu. També és recomanable protegir-se els ulls i tapar-se les orelles per disminuir l’impacte de les explosions pirotècniques.

Per als veïns i comerciants del poble, es demana la retirada de vehicles o objectes que puguin dificultar el pas dels organitzadors i participants del correfoc. També es demana protegir els vidres de les finestres i portals, així com no tenir roba estesa ni altres elements al balcó.

Per qualsevol dubte en relació a les mesures de seguretat, podeu consultar el Ban de la Trobada de Diables de la Segarra Històrica

https://www.calaf.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/bans-municipals/ban-trobada-de-diables-de-la-segarra-historica.html