Seguim lluitant per la República catalana

15 de juny de 2018

Des de molt petita sempre he estat “enganxada” a la política. L’he viscut de molt a prop i m’ha permès aprendre molt i m’ha imbuït el sentit de servei públic, que és des de la política, on podem treballar per aconseguir i lluitar per una societat més justa, més igualitària i en definitiva per a millorar la vida de totes les persones. Aquest és el veritable sentit que ha de tenir el que en diem fer política.

Sóc plenament conscient del moment històric en el que ens trobem, de comarca i de país. Mentre totes les companyes i companys seguim lluitant per aconseguir la República Catalana, a uns els toca fer-ho des de casa i, en el meu cas, em toca fer-ho des de Madrid. I haig de dir que, malauradament, encara, des de Madrid.

Assumeixo aquest repte amb gran responsabilitat, i puc prometre que treballaré amb honestedat, transparència, esforç i sacrifici, per ser la veu del poble català i en especial la veu de les nostres preses i presos polítics i exiliades i exiliats.

Des de Madrid també se’ns obre una nova finestra més directe, ara per tota la nostra gent de l’Anoia, de la Conca d’Òdena i d’Igualada. Una finestra que ens permet, per primer cop des de fa més de cent anys, treballar per les anoienques i anoiencs. I us asseguro que lluitaré per contribuir a tornar a la nostra Comarca allò que es queda a Madrid. Seguim tenint grans mancances a l’Anoia que haurien de deixar de ser-ho. I mentre construïm la República hem d’aprofitar per rescatar tots els recursos que ja són nostres, però que no ens arriben, per a què ens ajudin a avançar. L’Anoia ha de deixar de tenir aquestes gran mancances històriques de comunicacions, de manca d’eix ferroviari, d’unes infraestructures industrials insuficients…

Però no només hauré de treballar per la comarca, sinó també pel nostre País, per Catalunya. A els companys a Madrid treballarem temes com la llei LGTBI, la lluita contra la corrupció, la reforma laboral, l’iva veterinari i l’iva en productes de primera necessitat, etc.
M’agradaria que tots aquests i molts altres projectes els poguéssim treballar des d’una República, sense dependre de ningú, i mentre nosaltres seguim treballant per assolir-la, malauradament des de Madrid encara es decideixen aspectes que afecten al poble català.

Tenim molta feina per fer, i malgrat que part del meu temps estigui a Madrid, el meu compromís amb la comarca, i especialment amb la meva ciutat, Igualada, segueix sent una prioritat. Tinc la responsabilitat de continuar treballant amb els meus companys d’Esquerra Igualada, assumint també el compromís que vaig fer a totes les igualadines i igualadins en les passades eleccions municipals.

És un honor poder estar al servei del meu país i aportar el meu granet de sorra a la construcció de la nostra República Catalana.

Carolina Telechea, diputada d’ERC al Congrés

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta