15.3 C
Igualada
Dijous, setembre 23, 2021

Sant Martí Sesgueioles viu dies de Festa Major aquest cap de setmana

Sant Martí Sesgueioles comença a celebrar avui, i fins diumenge la seva festa major. Enguany l’ajuntament ha preparat un programa d’actes tenint en compte les restriccions per tal de fer front a la Covid-19.

La festa major s’iniciarà avui divendres a les 18.30h, amb el concurs de dibuix infantil, a la zona de les barbacoes de la piscina.

Dissabte, a les 19h, se celebrarà la cercavila de gegants des del Centre Polivalent Josep Maria Torras Cao “La Fàbrica  fins a la Plaça. Acte seguit tindrà lloc el tradicional pregó, a les 19.30h, a càrrec d’Imma Muns, mestra i directora de l’Escola Font de l’Anoia. 

En el mateix acte també es batejaran els nous gegants Martí i Margaridó, acompanyats de l’Hereu i la Pubilla: Ona i Pol Piqué Rodríguez. 

A les 10 de la nit, es podrà gaudir de l’actuació musical del grup KSONRONDA, grup balaguerí de cançons de gresca, folk, taverna i sobretaula. L’acte està organitzat per  l’associació cultural “La Corriola”. 

El diumenge dia 22, a les 12 h, tindrà lloc la tradicional Missa Solemne. Pel que fa als actes de la tarda de diumenge, enguany a les 18 h se celebraran les finals de frontó, i a les 19.30h el concert a càrrec de l’Orquestra Madison donarà per finalitzat el cap de setmana de festa major. 

Durant la festa major es podrà visitar l’exposició de pintura “Contrastos”, de Josep Patsí, a la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles.  La inauguració tindrà lloc el 19 d’agost, a les 19 h.  L’exposició es podrà veure els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost, de 12.30 a 13.30 h i de 19 a 21 h.

D’acord amb les mesures de seguretat obligatòries per fer front a la Covid-19, les actuacions es faran asseguts i amb reserva prèvia de tiquet. Les actuacions musicals es faran a la Plaça de l’Ajuntament i en cas de pluja, al Centre Polivalent Josep Maria Torres Cao “La Fàbrica”. 

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Revifem Queralt organitza una jornada de sensibilització i desbrossament del bosc

Revifem Queralt organitza aquest dissabte 25 de setembre la seva primera activitat dirigida al públic en general. La plataforma, que va néixer arran de...

La Pobla aprova un paquet d’inversions extraordinàries per 450.000 €

El ple ordinari de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt celebrat el 15 de setembre servia, entre altres qüestions, per a donar llum verda...

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per una nova Jornada d’Aviació Adaptada

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per acollir el proper dissabte 2 d’octubre a més de cent persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants...

El govern d’Igualada presenta uns pressupostos de 61 milions d’euros

El govern municipal d’Igualada ha presentat, aquest dimecres, la proposta de pressupost i d’ordenances finances fiscals per a l’any 2022 que es debatrà en...

La igualadina Núria Vergés s’incorpora a la direcció general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs

La igualadina Núria Vergés i Bosch, s'incorpora a la Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, adscrita al Departament...
Compartir