23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

S’amplia l’horari dels consultoris del nucli i el Pla d’Òdena

L’Equip d’Atenció Primària d’Anoia Rural ha informat que aquesta mateixa setmana amplia els horaris d’atenció al públic del consultori del nucli i del Pla d’Òdena.

En concret l’horari del consultori del nucli serà dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8 a 15h i els dijous de 15 a 20 h i el del consultori del Pla, els dimecres i divendres de 8 a 14h i un darrer dia per les atencions domiciliaris.

L’ampliació d’horari dels consultoris coincideix amb l’inici de la campanya de la grip a tot Catalunya i que al municipi tindrà lloc els dies 26 d’octubre i 2 de novembre de 12 a 14 h al Pla i el 28 d’octubre i 4 de novembre de 9 a 14h al nucli. Per vacunar-se cal demanar cita al Consultori de la Pobla, d’Òdena o per Internet.

Des de l’Ajuntament no es creu suficient aquesta ampliació per a la realitat i necessitat d’Òdena, sobretot pel que fa al consultori del Pla, per aquest motiu es continuarà exigint la millora del servei d’atenció primària al municipi i se seguirà insistint al departament de Salut més dies d’atenció mèdica al consultori del Pla d’Òdena.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI