Roger Súria participa al Campionat del Món Sub-20 de Cali
R

4 d'agost de 2022

L’atleta  del C.A. Igualada Petromiralles, Roger Súria, va assolir una molt meritòria 11a posició en la 2a sèrie classificatòria dels 3.000 m. obstacles, en el seu debut al Campionat del món de categoria Sub-20 que es duu a terme fins aquest dissabte a la població  de Cali (Colòmbia), en que ha participat amb la Selecció Espanyola Sub-20.

Roger Súria, atleta format a l’Escola Esportiva del CAI, va assolir ahir dimecres l’onzè lloc en la 2a sèrie classificatòria dels 3.000 m. Obstacles, amb 9’14”60, essent 27è global, el que no li donava accés a la final.  La cursa va ser dominada per l’etíop Samuel Firewu, amb 8’49”27.  La final dels 3.000 m. obstacles és prevista pel dissabte, 6 d’agost.

Anteriorment, dels díes 23 al 29 de juliol, Súria va assistir a una concentració prèvia al Campionat, a Segòvia, organitzada per la RFEA. En aquest Campionat Internacional hi han participat 1500 atletes de 175 països en les diferents proves, entre ells 38 atletes de la Selecció estatal, 22 nois i 16 noies, 6 dels quals son atletes catalans, 3 nois i 3 noies. Les proves s’han pogut seguir per Teledeporte i per Rtve Play.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?