Roger Suria, atleta del CAI, guanyador del Cros de Vic
R

21 de desembre de 2021

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Roger Suria, es va imposar en categoria Sub-20 masculina al 41è Cros de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, disputat diumenge, amb una gèlida temperatura, a la Zona Esportiva de Vic. Era la 5a prova puntuable per al G.P. Català de Cros FCA, per a les categories Sub-16, Sub-18 i Sub-20 masculí i femení.

Roger Suria era el guanyador en categoria Sub-20 masculina amb 20′ 03″, sobre 6.000 m de cursa.

Carla Bisbal era 5a en categoria Sub-18 femení amb 20′ 27″, sobre 5.050 m de cursa.

Joel Hernández era 15è en categoria Sub-18 masculí, en la cursa sobre 5.050 m de recorregut.

El guanyador absolut va ser el Sub-23 Miquel Corbera -C.A. Montornès-, amb 29’34” sobre 9.050 m de cursa, i en femenines es va imposar Montse Mas –F.C. Barcelona– amb 36′ 31″, sobre la mateixa distància.