Roger Bars, arlequinat tres anys més

46

Roger Bars ha ampliat el seu contracte amb l’Igualada Hoquei Club per tres anys més i seguirà vestint la samarreta arlequinada fins el 30 de juny de 2020. D’aquesta manera, l’Igualada s’assegura poder seguir comptant amb dos jugadors sortits del planter amb molta projecció: Roger Bars i Tety Vives, que es va conèixer que també continuaria al club el passat dimarts.

El jove jugador de l’Igualada, de només 18 anys, va debutar l’OK Lliga al novembre de la temporada 2015/2016, en edat de juvenil, i va jugar tots els partits fins a final d’any. Durant la present temporada, que és el seu primer any com a júnior, ha estat sempre amb el primer equip, sent un home molt important pels esquemes de Ferran López. Bars ha assegurat que renovar per l’Igualada “és un honor perquè és on he estat des de petit i on sempre he somiat jugar-hi al màxim nivell. ”

Bars va començar a patinar amb només dos anys a l’escola de les Escolàpies de l’Igualada i als 4 anys ja va passar a l’escola de l’Igualada, on ja hi ha sumat diversos títols com el Campió de Catalunya Benjamí al 2010, sostscampió de Catalunya Juvenil al 2016 i al mateix any, el de campió d’Espanya Juvenil.

El joc de Roger Bars no ha passat desapercebut pels seleccionadors nacionals. Roger Bars va aconseguir el sostscampionat d’Europa amb la selecció espanyola sub-17 a França i l’any passat, coincidint amb l’inici de la temporada 16/17, el tercer lloc a l’Europeu de Suïssa amb la selecció espanyola sub-20. Enguany, també és a la preselecció per anar amb la selecció sub-20 als World Roller Games de la Xina.