El Rewind Horror Festival tornarà a premiar curtmetratges des del “gore” fins al terror més comercial

78

rewind-horror-festival-2016-webEl cinema més terrorífic arribarà aquesta tardor a Can Papasseit de la mà dels organitzadors del Rewind Festival 2017. Javier Pérez-Vico i Raül Bocache han rebut més de 130 curtmetratges d’arreu del món i esperen aplegar a Vilanova del Camí, el públic anoienc afeccionat al gènere, des del gore més radical al cinema de terror més comercial. I és que el Rewind Horror Festival s’ha programat en doble sessió amb una primera cita, el dia 22 d’octubre, de pura sang i fetge, i una segona, el 26 de novembre, amb les tintes una mica més rebaixades.

La projecció de curtmetratges del dissabte 22 d’octubre començarà a les deu de la nit i acabarà cap a la mitjanit. En aquesta primera jornada, els curts seran recomanats per a majors de 18 anys, ja que es tracta d’una selecció dels més radicals o gore.

Dissabte 26 de novembre, els curts només seran de terror, és a dir “de caire més comercial”, com assenyalen els organitzadors. Els podrem veure a partir de les vuit de la tarda i també s’allargaran fins a la mitjanit. En acabar es farà l’entrega dels premis als curtmetratges participants en aquesta segona edició del festival, un total de 200 euros repartits en les categories de Millor curt de Terror, Millor curt de Terror Gore i Menció especial de l’organització.

Aquesta setmana l’organització del Rewind Horror Festival, l’únic festival de cinema de terror de la comarca, encara està rebent algunes cintes que entraran a concurs. Les inscripcions es tancaran el dia 15 de setembre.

Cartellera del cineclub

D’altra banda des del +QCine ja tenen a punt les pel·lícules familiars que es projectaran els mesos d’octubre i novembre, a Can Papasseit. El 30 d’octubre podrem veure “Del Revés” de Disney/Pixar i el 27 de novembre, “Hotel Transilvania 2”.