Repassem la trajectòria de la nova consellera d’Empresa: Àngels Chacón

442

El president Torra ha nomenat dues igualadines com a conselleres del nou Govern. D’una banda, Alba Vergés (ERC) com a nova consellera de Salut, substituïnt Toni Comín, i de l’altra, la regidora igualadina Ángels Chacón (PDeCAT), fins ara directora general d’Indústria, serà també la nova consellera d’Empresa.

Àngels Chacón i Freixas, 49 anys

Nascuda a Igualada l’any 1968, és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i té formació especialitzada en Comerç Exterior.

Entre el 2011 i el 2015 va ser tinenta d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Igualada. Des de l’any 2015 és tinenta d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement, Internacionalització i Interior de l’Ajuntament d’Igualada. També és coordinadora del Projecte URBACT Retailink sobre la innovació en l’oferta comercial a les ciutats mitjanes.

A banda d’aquesta activitat, des de l’any 2008 ocupa el càrrec de directora executiva del Centre de Simulació 4D Health per a la innovació en la seguretat del pacient. En aquests mateixos anys també va ser coordinadora del Projecte URBACT 3D Cities sobre creixement econòmic i innovació en l’àmbit de la salut.

Els anys previs al 2011, Chacón va desenvolupar la seva trajectòria professional en empreses del sector privat del sector paperer i també va ser la gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia des del 2008 fins al 2011.