R

15 de març de 2022

IHC Rigat 5
Manlleu 2

A diferència del partit de la primera volta aquest cop l’IHC si que ha sabut tornar a entrar al partit un cop els osonencs havien capgirat el marcador després del gol inicial arlequinat. En una segona part inoblidable de Bernat Yeste (3 gols i una assistència) els igualadins han sabut remuntar l’1 a 2 amb 3 gols molt seguits (dos d’ells en 14 segons, tots dos del Bernat). D’aquesta manera els de Francesc Fernàndez s’han assegurat 3 punts que poden ser decisius per l’objectiu de la permanència.

El primer gol del partit ha arribat molt d’hora. S’havien jugat només 45 segons quan Aleix Marimón, amb la col.laboració del porter visitant, ha fet pujar l’ 1 a 0 al marcador. Però el Manlleu li ha donat la volta amb gols de Franci, en una bola penjada des de l’exterior i Navarro, en un servei de falta (amb la barrera estranyament mal col.locada). Amb l’1 a 2 els dos equips se n’han anat al vestidor.

L’IHC n’ha sortit transformat. Amb la defensa més alta i amb l’eficàcia també més elevada. I amb un festival de Bernat Yeste. Passat el minut 5,  Yeste només ha necessitat 14 segons per rebrincar el marcador. Primer amb un tir creuat. Després en una contra. I encara hi ha hagut una tercera acció amb el Bernat de protagonista. 2 minuts després ha recuperat una bola, ha assistit a Marc Carol que ha picat de primera a la xarxa.

Dos minuts més tard Riba podria haver fet el 5è en una FD. Si que l’ha aconseguit Bernat Yeste en una acció màgica. En Bernat ha robat una bola, ha muntat contra, ha afrontat el porter, li ha aixecat la bola… i quan Arcas s’esperava que la piqués a l’aire… l’ha deixat caure a terra i ha entrat per baix. Un gol espectacular.

3 punts imprescindibles per l’Igualada RIGAT que tornarà a jugar en diumenge. Serà a Lleida contra el Llista d’Albert Folguera.