14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Regala La Veu de l’Anoia, regala il·lusió
R

Publicitat

Aquest any La Veu de l’Anoia t’ajuda a fer un regal perfecte. Diuen que qui regala un diari està fent un regal per a tota la vida. En aquestes festes tan assenyalades regala una subscripció amb tota la il·lusió i estima del món a aquella persona que és tan important per a tu.

Regalar subscripció

Regalar una subscripció de La Veu de l’Anoia, significa regalar avantatges. Tot subscriptor/a tindrà descomptes en oci, sortejos exclusius i promocions de diferents comerços i serveis de la comarca; així com butlletins informatius, descomptes i promocions. També podrà tenir entrades més econòmiques al cinema, museus, la Mostra, el teatre… I com no podia faltar, cada divendres rebrà el diari de La Veu de l’Anoia per estar informat de tot.

La Veu de l’Anoia, el periòdic líder de la comarca que vol ser la veu de tots i per a tots, amb voluntat de fer un periodisme de qualitat, amb seriositat i independència. No només volem donar informació d’allò que passa, sinó intentar esbrinar per què passa, oferint un ventall
d’opinions, fonamentades i plurals, per tal que puguis consolidar la teva.

Regala La Veu de l’Anoia, regala il·lusió

Aquest any La Veu ha volgut realitzar una campanya de Nadal per arribar a tots els racons de la comarca. La primera part d’aquesta acció, ha estat l’estrena d’un anunci produït per Sergio Mancebo, amb la col·laboració d’Instint i Espais Joves.

 

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies