Recull de les últimes notícies destacades de l’Escola Pia
R

Abacus Bookcrossing - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
19 de gener de 2017

Recull de notícies de l’Escola Pia:

Jugadors de 3r de Primària, Campions de la categoria Benjamí al Torneig Caga Tió

És el segon any consecutiu que l’equip format per jugadors de 3r de primària de l’Escola Pia queda classificat en primer lloc en el Torneig “Caga Tió” que es va jugar els dies 23 i 24 de desembre a les Comes.

Els jugadors Ton Bascompte, Víctor Fillat, Adrià Sendra i Aran Vidal integrants de l’equip “The Four Magics” van  fer  podi i van rebre la medalla de guanyadors de mans de l’alcalde, Marc Castells.

Enhorabona a tots!

Alumnes de 1r d’ESO campions del torneig “Caga tió” per tercer any consecutiu

L’equip “The Winners” format per alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Pia, es va tornar a proclamar campió en la categoria Infantil Masculí 2004, al Torneig “Caga Tió”,organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada.

És el tercer any consecutiu que l’equip format per Oleguer Balsells, Pol Bernadet, Jaume Fillat, Mikel Pérez, Marc Ramírez i David Reig queda classificat en primera posició després d’haver jugat durant 4 dies  ( del 27 al 30 de desembre) partits d’handbol, futbol, vòlei  i bàsquet. L’equip estava dirigit per Sergio Pérez, a qui, des d’aquí , també volem agrair, els consells tècnics i la direcció de l’equip.

Els felicitem , un any més, i esperem que continuïn gaudint i implicant-se en l’esport, com han vingut fent fins ara. Enhorabona, campions!

Campanya de recollida de joguines

Com cada any els alumnes de 1r i 2n d’ESO han participat en la Campanya de recollida de joguines, organitzada per la Creu Roja.

S’han recollit 404,96 euros, que s’han utilitzat per comprar una cinquantena de joguines, tot rècord!!

En aquest moment, l’Escola Pia, ha sigut la que més ha recaptat.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!!

El Mou-te a Claverol

Els nois i noies dels grups Mou-te de 3r, 4t d’ESO i Batxillerat han anat a la casa de colònies de Claverol, al Pallars Jussà. Jocs, excursions, dinàmiques de grup i també temps per estudiar ens han fet passar volant les hores. Els grups Mou-te són formats per nois i noies de la mateixa edat que, dinamitzats per un o més monitors, es troben setmanalment. A part de convivències i sortides a la muntanya, el Mou-te es caracteritza per fer accions de voluntariat.

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?