24 C
Igualada
Diumenge, juliol 25, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Institut Pla de les Moreres

Els alumnes de batxillerat visiten el Campus Universitari d’Igualada

El passat dijous 15 de febrer els alumnes de batxillerat científic i tecnològic van fer una visita al Campus d’Igualada on els van mostrar les instal·lacions i els van fer una xerrada sobre els estudis que s’imparteixen.

Els alumnes del batxillerat científic van realitzar unes pràctiques de química analítica i van poder veure els instruments de detecció i quantificació de substàncies que fan servir.

Els tecnòlegs van gaudir duna xerrada sobre motors de combustió i l’alumnat de primer va rebre informació per tal d’encarar amb garanties la preparació del treball de recerca que hauran de defensar l’any vinent.

Entrega de diplomes de llengua francesa

Dijous 15 de febrer, amb la presència de l’Institut Pla de les Moreres, va tenir lloc a la seu de la Delegació Territorial d’Ensenyament a la Catalunya Central l’acte de lliurament dels diplomes DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) que anualment organitza l’Institut Français i que depenen del Ministeri Francès d’Educació Nacional. En la darrera edició, la del 2017, l’Institut Pla de les Moreres va presentar 18 alumnes a la prova DELF B1 aconseguint un 100% d’aprovats i dijous van rebre un merescut homenatge acompanyats per la seva professora Marta Bartrolí.

Aquests resultats impliquen un augment del 33% respecte la convocatòria anterior i constaten la importància que des del centre donem a l’aprenentatge de les llengües estrangeres i especialment el francès com a segona llengua estrangera.

Agrair l’esforç que han fet els nostres alumnes per assolir aquests resultats i donar les gràcies al recolzament de les famílies que avui també ens han pogut acompanyar en aquest acte.

Visita a Ràdio Nova de Vilanova del Camí

Els alumnes de l’optativa de 3r d’ESO “Fem de periodistes” de l’Institut Pla de les Moreres han visitat les instal·lacions de Ràdio Nova. A través d’aquesta sortida han pogut conèixer com és la ràdio local del municipi. La directora, Marissa Martínez, els ha mostrat els estudis i els ha explicat el funcionament de l’emissora.

La visita es completarà amb dues sessions formatives a l’institut, des del personal de Ràdio Nova per aprofundir en els gèneres periodístics.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Endesa reforça el servei de 16 municipis de l’Anoia

Endesa ha finalitzat recentment les tasques de reforma a la subestació de La Fortesa, al municipi de Piera, amb una inversió de 65.000 euros....

La Setmana Jove 2021 d’Òdena comença aquest dilluns

L’Ajuntament d’Òdena i l’associació Gargantua Odenenca han organitzat del 26 de juliol a l’1 d’agost la Setmana Jove 2021, amb la col·laboració de Konkatrons,...

Les millores al Rovy és la proposta més votada en el Procés Participatiu

El 12 de juliol es va tancar el Procés Participatiu 2021 de Vilanova del Camí que ha impulsat la regidoria de Cultura i Participació...

Festivals

La procedència d’un dels mots protagonistes de l’estiu, per la polèmica amb l’augment d’encomanats, és tan transparent que no en dubtaria ningú: festival és...

El Museu de la Pell acull una exposició sobre els espais recuperats del Barri del Rec

El Museu de la Pell acollirà fins al 26 de setembre l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”. Es tracta d’una producció pròpia...
Compartir