10.5 C
Igualada
Dimecres, desembre 8, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada

1. El Musical Participatiu “Vine a la Banda”

El dimarts 29 de maig a les 11:30h, els alumnes de 5è i 6è de primària han actuat a la sala “Barts” de Barcelona.
Portem molts dies assajant l’espectacle, treballant les cançons i la coreografia i ha sigut un espectacle molt maco i divertit on tots, alumnes, professors i familiars ho hem gaudit molt.

2. L’Espai Migdia marxem a fer un pícnic a la natura

Tots els alumnes de primària hem fet una petita excursió a Montbui.
Hem gaudit de la natura! Hem vist cavalls, tortugues, peixos, marietes.. i unes vistes del nostre entorn precioses. Hem dinat tots junts i hem fet un taller a l’aire lliure!
I no ens hem oblidat d’agafar la citronella perquè no ens piquin els mosquits.

3. Festa de Graduació de 2n de Batxillerat

Divendres 25 de maig, alumnes, familiars, professors i personal d’Escola, van viure plegats una nit màgica. Una trobada plena d’emocions.
Felicitem i agraïm a tots els quin van participar d’aquest esdeveniment.

4. Avui plou i amb la pluja surten els cargols! 

Els timbals fent el bon dia els hem tocat i els hem donat de menjar.
Que divertit!

5. Suport Vital Bàsic

Víctima inconscient. Aproximació segura, té consciència? Truquem al 112.

Continua la formació amb els nois i noies de 1rB de Primària, aprenen coneixements bàsics, teòrics i pràctics, adaptats a la seva edat, relacionats amb què és, què cal fer i com podem actuar davant d’una situació d’emergència vital.

6. Picarols artistes

Expressió artística: Llibertat i emocions!

7. Els nois i noies de 6è ja practiquem esport a les JEIC, Jornades d’esport i convivència a Barcelona

8. Donació de 940€ a l’hospital de Sant Joan de Déu

L’Escola Pia d’Igualada juntament amb l’AMPA han fet entrega a l’hospital de Sant Joan de Déu, d’un xec de 940€, diners obtinguts de les donacions que es van recollir al Zumba Solidari del passat 22 d’abril.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible, i un agraïment especial per l’Iris Bertan, i els col·laboradors Esquaix Igualada, Gimnàs Cal Font i Dispoch.

9. L’activitat extraescolar de dansa al VI concurs escolar de Barcelona

Aquest passat 12 de maig de 2018, l’activitat extraescolar de dansa d’infantil i primària, va participar al VI concurs escolar de dansa de Barcelona celebrat a l’Auditori de Cornellà. Aquest concurs es va consolidant i ja arriba a la 6a edició incrementant any rera any el nombre de participants.

Les alumnes d’infantil i primària han anat treballant tot el curs per preparar-se per aquest concurs i l’esforç, la il·lusió i la dedicació han donat el seu fruit amb unes representacions i coreografies molt mogudes i de gran bellesa.

Les noies de primària van aconseguir el segon premi i a les nenes d’infantil les van fer pujar de nou a l’escenari per felicitar-les per la gran actuació que van fer.

10. Debats jove cambra

Dissabte 19 de maig els nostres alumnes de 1r de Batxillerat Joanna Gumà, Joan Gual i Marina Garcia van participar en un concurs de debats amb altres alumnes d’altres instituts i escoles de la comarca.

L’acte organitzat per la Jove Cambra d’Igualada va tenir lloc al Quiosc del Rec. Els alumnes, en grups de 3 i representant als seus instituts i escoles, es van enfrontar mitjançant un debat sobre un tema d’actualitat, durant uns 30 minuts.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Procés participatiu a Montbui per a triar noves millores del municipi

Entre els dies 4 i 18 de desembre les persones del empadronades en el municipi a partir de 16 anys podran votar telemàticament en...

La rotonda del Pla de la Masia restarà tallada dissabte 11 de desembre

Les obres d’adequació de la rotonda del Pla de la Masia i del carrer de Cal Riba que ha encarregat l’Ajuntament d’Òdena s’executaran dissabte...

Santa Coloma encén la il·luminació nadalenca

Santa Coloma de Queralt va encendre, el passat dissabte 4 de desembre, la seva il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada a...

Aprovada la vacuna de la covid per als infants d’entre 5 i 11 anys

La Comissió de Salut Pública del Ministeri ha aprovat la vacunació contra la covid per als infants d'entre 5 i 11 anys. A finals...

Cap de setmana amb triomfs pels atletes del C.A.Igualada

L'atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categoria Sub-20, en la 55ª edició del Cros Internacional de...
Compartir