Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada
R

5 de juny de 2018

1. El Musical Participatiu “Vine a la Banda”

El dimarts 29 de maig a les 11:30h, els alumnes de 5è i 6è de primària han actuat a la sala “Barts” de Barcelona.
Portem molts dies assajant l’espectacle, treballant les cançons i la coreografia i ha sigut un espectacle molt maco i divertit on tots, alumnes, professors i familiars ho hem gaudit molt.

2. L’Espai Migdia marxem a fer un pícnic a la natura

Tots els alumnes de primària hem fet una petita excursió a Montbui.
Hem gaudit de la natura! Hem vist cavalls, tortugues, peixos, marietes.. i unes vistes del nostre entorn precioses. Hem dinat tots junts i hem fet un taller a l’aire lliure!
I no ens hem oblidat d’agafar la citronella perquè no ens piquin els mosquits.

3. Festa de Graduació de 2n de Batxillerat

Divendres 25 de maig, alumnes, familiars, professors i personal d’Escola, van viure plegats una nit màgica. Una trobada plena d’emocions.
Felicitem i agraïm a tots els quin van participar d’aquest esdeveniment.

4. Avui plou i amb la pluja surten els cargols! 

Els timbals fent el bon dia els hem tocat i els hem donat de menjar.
Que divertit!

5. Suport Vital Bàsic

Víctima inconscient. Aproximació segura, té consciència? Truquem al 112.

Continua la formació amb els nois i noies de 1rB de Primària, aprenen coneixements bàsics, teòrics i pràctics, adaptats a la seva edat, relacionats amb què és, què cal fer i com podem actuar davant d’una situació d’emergència vital.

6. Picarols artistes

Expressió artística: Llibertat i emocions!

7. Els nois i noies de 6è ja practiquem esport a les JEIC, Jornades d’esport i convivència a Barcelona

8. Donació de 940€ a l’hospital de Sant Joan de Déu

L’Escola Pia d’Igualada juntament amb l’AMPA han fet entrega a l’hospital de Sant Joan de Déu, d’un xec de 940€, diners obtinguts de les donacions que es van recollir al Zumba Solidari del passat 22 d’abril.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible, i un agraïment especial per l’Iris Bertan, i els col·laboradors Esquaix Igualada, Gimnàs Cal Font i Dispoch.

9. L’activitat extraescolar de dansa al VI concurs escolar de Barcelona

Aquest passat 12 de maig de 2018, l’activitat extraescolar de dansa d’infantil i primària, va participar al VI concurs escolar de dansa de Barcelona celebrat a l’Auditori de Cornellà. Aquest concurs es va consolidant i ja arriba a la 6a edició incrementant any rera any el nombre de participants.

Les alumnes d’infantil i primària han anat treballant tot el curs per preparar-se per aquest concurs i l’esforç, la il·lusió i la dedicació han donat el seu fruit amb unes representacions i coreografies molt mogudes i de gran bellesa.

Les noies de primària van aconseguir el segon premi i a les nenes d’infantil les van fer pujar de nou a l’escenari per felicitar-les per la gran actuació que van fer.

10. Debats jove cambra

Dissabte 19 de maig els nostres alumnes de 1r de Batxillerat Joanna Gumà, Joan Gual i Marina Garcia van participar en un concurs de debats amb altres alumnes d’altres instituts i escoles de la comarca.

L’acte organitzat per la Jove Cambra d’Igualada va tenir lloc al Quiosc del Rec. Els alumnes, en grups de 3 i representant als seus instituts i escoles, es van enfrontar mitjançant un debat sobre un tema d’actualitat, durant uns 30 minuts.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta