26.7 C
Igualada
Divendres, juliol 30, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada

Festa de les Arts d’ESO i Batxillerat

Dilluns 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, vam celebrar la XXVIena Festa de les Arts a l’Ateneu Igualadí, sota el lema “Està en les nostres mans…”. L’acte uneix diferents actuacions de caire artístic representades pels propis alumnes de l’escola amb l’entrega de premis de les obres literàries i artístiques lliurades tant per alumnes de l’escola com d’altres participants extern.

Va ser un acte on l’art i la cultura van ser present en tot moment, amb posades en escena molt treballades i amb molta implicació per part dels artistes que van pujar a l’escenari.

Guanyadors del concurs cultural/esportiu

Ja tenim els guanyadors del concurs cultural/esportiu organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia i la Natàlia Enrich Vidal de 4tB de primària ha resultat la guanyadora de la seva categoria (benjamí), en la modalitat de pintura/dibuix treballat a la signatura de plàstica.

No suficient amb aquest primer lloc de la Natàlia, dos alumnes més de l’Escola han aconseguit col·locar-se entre els cinc finalistes també de la mateixa categoria i modalitat. L’Aaron Roca Carballal (4tB) i la Marina Beshay Samer (3rB) han aconseguit fer-se amb la segona i cinquena posició final, respectivament.

Enhorabona a tots els alumnes de primària de l’Escola que van participar en el concurs i especialment a la Natàlia, l’Aaron i la Marina.

El Ramir, docent d’ESO i Batxillerat a l’Agència Espacial Europea

En Ramir ha assistit a l’Agència Espacial Europea (ESA) que té a Transinne (Bèlgica) per participar en uns tallers de robòtica i tecnologia de control. En aquesta activitat participen 20 professors de diferents països europeus.

Aquests tallers tenen com a objectiu promocionar la robòtica com a eina per incorporar-la en disciplines com les matemàtiques, física o química. També proporciona materials per relacionar-los amb la recerca, en general, i amb l’espai, en particular.
Treballen amb dispositius Arduino i Lego Mindstorms, així com amb diferents tipus de sensors i actuadors.

4t d’ESO gaudim de la lectura

Sol, desconnexió i lletres al terrat de l’Escola.

4t de Primària treballa els diferents tipus de llum

Groc, Blau, Verd i Vermell. També hem utilitzat llum negra i hem pogut veure com brillen els colors.

El MOU-TE d’acampada a Sant Martí de Tous

Els grups Mou-te van fer acampada a Sant Martí de Tous (can Aubareda) el passat cap de setmana del 28 i 29 d’abril.

Hi van assistir els grups Mou-te de 1r i 2n d’ESO, amb els seus monitors. També els de 4t d’ESO conjuntament amb els Pioners de l’Agrupament Escolta de Calella.
Van anar a peu des de l’escola fins a Tous, i allí van fer diverses activitats.

5è de Primària exposa i ven els seus productes

Els alumnes de 5è de Primària han exposat i venut els productes de la seva Cooperativa NARMONCOOP.

Els alumnes del Batxibac inicien els exàmens de la doble titulació del batxillerat

El Pol, la Mariona, la Marina i la Paloma han començat la seva selectivitat, iniciant els exàmens de la doble titulació del batxillerat.

Molta sort nois i noies, sou un veritable exemple!

Inici de les Competències Bàsiques de 6è d’Educació Primària

Comencem amb la Competència associada a l’àrea de coneixement de medi natural, amb una aplicadora externa.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir