10.5 C
Igualada
Dimecres, desembre 8, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada

Festa de les Arts d’ESO i Batxillerat

Dilluns 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, vam celebrar la XXVIena Festa de les Arts a l’Ateneu Igualadí, sota el lema “Està en les nostres mans…”. L’acte uneix diferents actuacions de caire artístic representades pels propis alumnes de l’escola amb l’entrega de premis de les obres literàries i artístiques lliurades tant per alumnes de l’escola com d’altres participants extern.

Va ser un acte on l’art i la cultura van ser present en tot moment, amb posades en escena molt treballades i amb molta implicació per part dels artistes que van pujar a l’escenari.

Guanyadors del concurs cultural/esportiu

Ja tenim els guanyadors del concurs cultural/esportiu organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia i la Natàlia Enrich Vidal de 4tB de primària ha resultat la guanyadora de la seva categoria (benjamí), en la modalitat de pintura/dibuix treballat a la signatura de plàstica.

No suficient amb aquest primer lloc de la Natàlia, dos alumnes més de l’Escola han aconseguit col·locar-se entre els cinc finalistes també de la mateixa categoria i modalitat. L’Aaron Roca Carballal (4tB) i la Marina Beshay Samer (3rB) han aconseguit fer-se amb la segona i cinquena posició final, respectivament.

Enhorabona a tots els alumnes de primària de l’Escola que van participar en el concurs i especialment a la Natàlia, l’Aaron i la Marina.

El Ramir, docent d’ESO i Batxillerat a l’Agència Espacial Europea

En Ramir ha assistit a l’Agència Espacial Europea (ESA) que té a Transinne (Bèlgica) per participar en uns tallers de robòtica i tecnologia de control. En aquesta activitat participen 20 professors de diferents països europeus.

Aquests tallers tenen com a objectiu promocionar la robòtica com a eina per incorporar-la en disciplines com les matemàtiques, física o química. També proporciona materials per relacionar-los amb la recerca, en general, i amb l’espai, en particular.
Treballen amb dispositius Arduino i Lego Mindstorms, així com amb diferents tipus de sensors i actuadors.

4t d’ESO gaudim de la lectura

Sol, desconnexió i lletres al terrat de l’Escola.

4t de Primària treballa els diferents tipus de llum

Groc, Blau, Verd i Vermell. També hem utilitzat llum negra i hem pogut veure com brillen els colors.

El MOU-TE d’acampada a Sant Martí de Tous

Els grups Mou-te van fer acampada a Sant Martí de Tous (can Aubareda) el passat cap de setmana del 28 i 29 d’abril.

Hi van assistir els grups Mou-te de 1r i 2n d’ESO, amb els seus monitors. També els de 4t d’ESO conjuntament amb els Pioners de l’Agrupament Escolta de Calella.
Van anar a peu des de l’escola fins a Tous, i allí van fer diverses activitats.

5è de Primària exposa i ven els seus productes

Els alumnes de 5è de Primària han exposat i venut els productes de la seva Cooperativa NARMONCOOP.

Els alumnes del Batxibac inicien els exàmens de la doble titulació del batxillerat

El Pol, la Mariona, la Marina i la Paloma han començat la seva selectivitat, iniciant els exàmens de la doble titulació del batxillerat.

Molta sort nois i noies, sou un veritable exemple!

Inici de les Competències Bàsiques de 6è d’Educació Primària

Comencem amb la Competència associada a l’àrea de coneixement de medi natural, amb una aplicadora externa.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Procés participatiu a Montbui per a triar noves millores del municipi

Entre els dies 4 i 18 de desembre les persones del empadronades en el municipi a partir de 16 anys podran votar telemàticament en...

La rotonda del Pla de la Masia restarà tallada dissabte 11 de desembre

Les obres d’adequació de la rotonda del Pla de la Masia i del carrer de Cal Riba que ha encarregat l’Ajuntament d’Òdena s’executaran dissabte...

Santa Coloma encén la il·luminació nadalenca

Santa Coloma de Queralt va encendre, el passat dissabte 4 de desembre, la seva il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada a...

Aprovada la vacuna de la covid per als infants d’entre 5 i 11 anys

La Comissió de Salut Pública del Ministeri ha aprovat la vacunació contra la covid per als infants d'entre 5 i 11 anys. A finals...

Cap de setmana amb triomfs pels atletes del C.A.Igualada

L'atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categoria Sub-20, en la 55ª edició del Cros Internacional de...
Compartir