9 de setembre de 2024

Nuggets de pollastre amb salsa de mostassa i mel

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
  • 1 pit de pollastre gran (o 2 de petits)
  • 2 ous
  • Cereals de blat de moro (Corn Flakes)
  • Farina
  • Sal

Per la salsa:

  • 1 ou
  • Oli d'oliva (el doble del que ocupi l'ou en el pot)
  • Sal
  • Vinagre
  • Mostassa
  • Mel
Elaboració:

Per fer els nuggets:

  1. Tallem el pit de pollastre a trossos i el salem
  2. Posem en una bossa els cereals i els trossegem fins que quedin petits.
  3. A continuació, preparem 3 bols: un amb dos ous batuts, l’altre amb la farina i l’últim amb els cereals esmicolats.
  4. Agafem un tros de pollastre i l’arrebossem amb la farina, després amb l’ou i per últim amb els cereals.
  5. Ho deixem a una safata de forn amb paper de forn.
  6. Quan tinguem tots els trossos arrebossats, els posem al forn ja calent a 180°C durant 15 minuts.

Per fer la salsa:

  1. En un pot alt (com el del vídeo) hi afegim l’ou, l’oli, un pessic de sal i un raig de vinagre.
  2. Introduïm el mini-pimer fins que toqui el fons del pot. Sense aixecar-lo ni moure’l l’engeguem. Esperem 10 segons i a continuació l’anem aixecant molt a poc a poc fins que veieu que l’oli s’ha barrejat tot.
  3. Amb moviments molt lents i sense parar el mini-pimer anem lligant la maionesa.
  4. Quan veieu que te la textura adequada ja tindrem la maionesa feta.
  5. Ara afegiu al gust la mostassa i la mel.
  6. Ho remeneu i ja tindrem la salsa a punt.

Comentaris

Les + vistes