9 de setembre de 2024

Coulant de xocolata

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
(per a 4 persones)
  • Xocomel (crema de cacau)
  • 150 g de xocolata negra
  • 150 g de mantega
  • 100 g de sucre
  • 4 ous
  • 90 g de farina
  • Mantega i cacau en pols per forrar els motlles
Elaboració:

  1. Amb l’ajuda d’una cullera petita formem boles de xocomel (crema de cacau). Les posem en una safata i les deixem com a mínim 2 h al congelador.
  2. Posem la xocolata i la mantega en un bol apte per microones. Ho posem al microones durant 1 minut i ho remenem fins que quedi tot desfet i homogeni.
  3. En un altre bol posem els ous i el sucre i ho batem amb les varetes.
  4. Hi afegim la mescla de la mantega i la xocolata fosa i ho remenem.
  5. Amb l’ajuda d’un colador tamisem la farina i l’afegim al bol. Ho acabem de barrejar tot bé fins que ens quedi una massa homogènia.
  6. Untem els motlles amb mantega i hi empolvorem el cacau a sobre.
  7. Afegim la massa fins a la meitat dels motlles.
  8. Afegim una bola de xocomel al mig de la massa i ho acabem d’omplir fins arribar als 3/4 del motlle.
  9. Ho posem al forn prèviament escalfat a 180 °C durant 9/10 minuts.
  10. Quan surti del forn desemmotllem el coulant i el servim calent amb una bola de gelat de vainilla.

Comentaris

Les + vistes