- Amb l’ajuda d’una cullera petita formem boles de xocomel (crema de cacau). Les posem en una safata i les deixem com a mínim 2 h al congelador.
- Posem la xocolata i la mantega en un bol apte per microones. Ho posem al microones durant 1 minut i ho remenem fins que quedi tot desfet i homogeni.
- En un altre bol posem els ous i el sucre i ho batem amb les varetes.
- Hi afegim la mescla de la mantega i la xocolata fosa i ho remenem.
- Amb l’ajuda d’un colador tamisem la farina i l’afegim al bol. Ho acabem de barrejar tot bé fins que ens quedi una massa homogènia.
- Untem els motlles amb mantega i hi empolvorem el cacau a sobre.
- Afegim la massa fins a la meitat dels motlles.
- Afegim una bola de xocomel al mig de la massa i ho acabem d’omplir fins arribar als 3/4 del motlle.
- Ho posem al forn prèviament escalfat a 180 °C durant 9/10 minuts.
- Quan surti del forn desemmotllem el coulant i el servim calent amb una bola de gelat de vainilla.
Vols veure la recepta a Instagram?