10 de setembre de 2024

Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
(per a 2 persones)
  • 1 carbassó
  • 100g de formatge de cabra
  • 15g de pinyons

Per la vinagreta:

  • 100g de tomàquets xerris
  • 1/2 ceba tendra
  • Suc de 1/2 llimona

Per l'olivada:

  • 100g d'olives negres
  • 1/2 tomàquet ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
Elaboració:

Per fer la vinagreta:

  1. Tallem els tomàquets i la ceba a trossets molt petits
  2. Ho posem tot a un pot de vidre i hi afegim el suc de la llimona
  3. Afegiu un pessic de sal i ho cobrim amb oli d’oliva
  4. Deixem la vinagreta 24 h a la nevera

Per fer l’olivada:

  1. Posem en un pot les olives negres, el tomàquet ratllat, un dit d’oli d’oliva i un pessic de sal.
  2. Ho triturem fins que quedi una salsa homogènia.

Emplatat:

  1. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines i el col·loquem en un plat pla.
  2. Afegim el formatge també tallat molt fi per sobre del carbassó.
  3. Incorporem la vinagreta.
  4. Hi afegim l’olivada i els pinyons.
  5. Ho acabem amb un pessic de sal.

Comentaris

Les + vistes