Rec.0 i 080 Barcelona Fashion organitzen un concurs obert a dissenyadors i marques emergents

33

El barri del Rec d’Igualada tornarà a transformar-se del 9 al 12 de maig. Les antigues adoberies seran ocupades per grans marques de moda i dissenyadors emergents que convertiran aquests espais en autèntics experiments de retail. Rec.0 és una concentració de vendes especials inèdita, un festival de moda, cultura i gastronomia que revoluciona tota una ciutat només durant quatre dies.

Dins de les accions que es duran a terme en aquesta nova edició de Rec.0, destaca el premi que atorgaran conjuntament 080 Barcelona Fashion i Recstores, consistent en una pop-up Store gratuita a la zona de disseny independent durant els quatre dies de Rec.0.

El concurs es vehicularà a través de Facebook, on els dissenyadors i marques joves podran presentar els seus treballs amb la finalitat de ser escollits. Els deu finalistes seran els que es decideixi per votació popular. D’aquests deu, un jurat format per Josep Abril (dissenyador), Margarita Puig, (periodista de moda), un membre de 080 i un membre de Recstores, escolliran tres finalistes d’on, finalment, sortirà el guanyador o guanyadora.

El concurs començarà el dia 9 de març i acabarà el 20 d’abril. L’entrega del premi serà el dia 26 d’abril en un acte que tindrà lloc a la botiga NU#02 de Barcelona, espai dels dissenyadors Josep Abril, Miriam Ponsa i Txell Miras. L’acte comptarà amb la presència del jurat, finalistes i convidats. Josep Abril farà entrega del premi. El guanyador serà anunciat en el mateix acte així com a les xarxes socials i a la web de Recstores.

Un centenar de marques de moda, més de 40 antics espais industrials transformats, 3 escenaris de música i 40 food trucks són els ingredients principals de la pròxima edició del Rec.017, que espera rebre més de 100.000 visitants. Així, moda, gastronomia, activitats culturals i una àmplia programació musical conviuen només durant quatre dies al barri del Rec d’Igualada.