14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Realitzats els plans de Protecció civil a Cabrera i Calonge de Segarra
R

Publicitat

La Diputació de Barcelona ha realitzat els plans de Protecció civil dels municipis de Calonge de Segarra i Cabrera d’Anoia, uns treballs que estableixen el marc orgànic i funcional per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a les possibles situacions d’emergència en cada municipi. Els documents, que han estat lliurat als seus respectius ajuntaments, determinen la planificació de la protecció civil en l’àmbit del municipi així com els riscos que l’afecten.

A Calonge de Segarra el pla inclou els riscos territorials, així com els riscos d’incendis forestals, nevades, sismes, transport de mercaderies perilloses, aeronàutic i ventades. A Cabrera d’Anoia, el DUPROCIM inclou els riscos territorials, a més dels riscos per incendis forestals, inundacions, nevades, sísmic i ventades.

Aquests documents ara els hauran d’aprovar el respectius plenaris municipals i sotmetre’s a informació pública. Posteriorment, hauran de ser homologats per la Comissió de protecció civil de Catalunya, organisme depenent de la Generalitat de Catalunya.

En la redacció dels documents s’ha seguit la Guia metodològica per a la redacció, l’homologació i la implantació del DUPROCIM publicada per la Diputació de Barcelona i s’ha incorporat a la capa de protecció civil del SITMUN que es pot consultar la cartografia corresponent de cada municipi.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies