Realitzat un projecte de millora del verd urbà de Sant Martí Sesgueioles
R

5 de desembre de 2022

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, un projecte de millora del verd urbà de diversos espais d’aquest municipi de l’Anoia. El treball es fruit de l’enquesta realitzada l’any 2020 a la població sobre la millora de l’espai públic i els equipaments municipals. Entre d’altres temes, els veïns van valorar positivament els espais existents però fent propostes de plantació de nova vegetació i de millores en el seu manteniment.

D’acord amb l’estudi previ realitzat, s’ha elaborat un projecte executiu de les zones que l’enquesta mostrava que són més importants ara mateix pels veïns del municipi com son la plaça d’Emili Donadeu, el passeig Germans Forn i la zona de l’Estació.

Així, en les tres zones s’han plantejat actuacions amb l’objectiu de millorar i incrementar el verd existent, com ara ampliar els escocells dels arbres existents, la reposició d’arbres morts, creació de parterres, plantació d’espècies arbustives als escocells i la instal·lació de línies de reg. El conjunt d’aquestes actuacions millorarà la qualitat ambiental i paisatgística de l’espai públic generant ombres, així com donar color i noves textures a aquests espais d’estada per fer-los més acollidors.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?