0.8 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Realitzat un projecte de millora del verd urbà de Sant Martí Sesgueioles

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, un projecte de millora del verd urbà de diversos espais d’aquest municipi de l’Anoia. El treball es fruit de l’enquesta realitzada l’any 2020 a la població sobre la millora de l’espai públic i els equipaments municipals. Entre d’altres temes, els veïns van valorar positivament els espais existents però fent propostes de plantació de nova vegetació i de millores en el seu manteniment.

D’acord amb l’estudi previ realitzat, s’ha elaborat un projecte executiu de les zones que l’enquesta mostrava que són més importants ara mateix pels veïns del municipi com son la plaça d’Emili Donadeu, el passeig Germans Forn i la zona de l’Estació.

Així, en les tres zones s’han plantejat actuacions amb l’objectiu de millorar i incrementar el verd existent, com ara ampliar els escocells dels arbres existents, la reposició d’arbres morts, creació de parterres, plantació d’espècies arbustives als escocells i la instal·lació de línies de reg. El conjunt d’aquestes actuacions millorarà la qualitat ambiental i paisatgística de l’espai públic generant ombres, així com donar color i noves textures a aquests espais d’estada per fer-los més acollidors.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La seva lluita, els nostres drets

D’aplaudiments no es viu, la sanitat pública es defensa als carrers. I durant els darrers dies, els professionals sanitaris han realitzat vagues per reclamar...

L’Igualada Rigat inicia aquest dissabte el camí cap als quarts de la WSE Cup

L’Igualada Rigat buscarà a partir de demà dissabte, a 2/4 de 9 a les Comes, el camí cap als quarts de final de la...

La menor de 14 anys que va rebre missatges d’un professor a Piera diu que es va sentir “assetjada” i “intimidada”

L'Audiència de Barcelona ha jutjat aquest dijous un professor d'un centre educatiu de Piera que va escriure missatges "amb intencions lascives" a una menor...

Últimes notícies