Rafel Galvan lidera la nova executiva del PDeCat al Bruc

120

El passat diumenge dia 18 va tenir lloc una assemblea d’associats i simpatitzants del Partit Demòcrata Europeu Català del Bruc, amb la presentació d’una única candidatura, per poder escollir la nova executiva al municipi. Els membres de la nova formació política van proposar com a president local a Rafel Galvan, que l’acompanyaran a la direcció executiva, Mònica Casulleras, Teresa Camps i Marc Jorba. La llista va ser escollida per unanimitat dels assistents.

La nova direcció del PDeCAT El Bruc ha posat l’accent en renovar les persones –després de la dimissió de l’antic alcalde del Bruc, Carles Castro i alguns dels regidors que l’acompanyaven- , amb l’objectiu de recuperar la confiança dels bruquetans “oferint polítiques més properes, més participatives i aplicant el sentit comú amb un toc d’aire fresc”.

Des de la nova executiva han cregut que “estem obligats a oferir un servei de qualitat al ciutadà i que alhora canviï segons les necessitats que es generen”. Galvan, nou president de la formació, en declaracions a La Veu de l’Anoia, ha manifestat que “treballarem per tornar a guanyar l’alcaldia perquè la manera com s’està gestionant el poble no és la correcte i la participació constant i activa és bàsica”, afegint que “s’està confonent el donar a conèixer i participar, i després fan el què volen i no tenen en compte les opinions, com en temes tan importants com la pedrera o el projecte d’un càmping ”.

Galvan també ha volgut fer referència a projectes que han passat a l’oblit “com el nou edifici de l’escola i el pavelló municipal que tan reclamaven, i ara ningú en parla”. També, fent referència al nou grup local, ha matisat que “som un grup de persones que volem treballar perquè el poble avanci, sense personalismes i en equip ”.

Conxita Costa