Punto Blanco i Escorpion presenten les seves col·leccions a la 080 BCN Fashion
P

31 de gener de 2018

Les propostes Lola Casademunt, Punto Blanco i Escorpion Studio Barcelona han obert aquest matí la 3a jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

Després que Lola Casademunt desfilés la seva nova col·leció, ha pres el relleu a la passarel·la la firma de moda interior igualadina Punto Blanco, amb la proposta “Save The Planet”, una col·lecció que vol retre un homenatge a “la mare terra”, amb el compromís de tindre cura d’ella. Aquest sentiment ha inspirat una  proposta híbrida, que barreja estils i combina allò que és urbà  amb la natura. La proposta aposta  primer per un estil de ciutat més sensual i minimalista, amb peces més tècniques i estampats  de caire japonès. I també ens presenta una peces d’estil casual inspirades amb la naturalesa i tres elements bàsics com són l’aire, l’aigua i la terra amb una particularitat en comú tot treballat amb cotó orgànic i materials reciclats.
Ha tancat la jornada de matí, la proposta ready to buy d’ Escorpion Studio Barcelona (SS18), que ha presentat #FEEL”, una col·lecció que aposta per l’impuls de sentir, d’experimentar i de tocar. La firma ha articulat la col·lecció en tres conceptes estètics diferenciats i on el punt és el material estrella, combinat amb creps i brocats. #FEELstrong, presenta un estil militar on predominen els colors desèrtics, pantalons amples o jaquetes saharianes per un look de dia. #FEELoptimistic, aposta per la geometria, amb contrastos de textures i estampats, i finalment  #FEELbloom, on les flors sobre vestits llargs i amples conformen un look sofisticat per a les nits d’aquesta primavera estiu.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?