Tot a punt per a la campanya de Nadal de Capellades Comerç

21

capellades-comercS’ha fet la presentació de les activitats que es faran aquest any per Nadal des de Capellades Comerç. Seguint una mica les línia de les edicions anteriors, enguany es repetirà les propostes que des de fa anys tenen molt bona acollida.

D’una banda, la presidenta de Capellades Comerç, Paquita Bisbal, ha explicat com “volem continuar col·laborant amb La Marató de TV3. A les botigues tindrem guardioles per continuar recollint la solidaritat de totes les persones que volen col·laborar”.

A partir del proper dilluns 12 de desembre començarà l’ambient de Nadal amb els arbrets identificatius de Capellades Comerç. També després del pont de desembre es començarà a fer una de les propostes amb més bona acollida. Durant totes les festes quan es compra als establiments adherits a Capellades Comerç els botiguers regalen unes butlletes, que cal omplir amb les dades personals. Entre tots els participants es farà un sorteig el 14 de desembre. El primer guanyador s’endurà un premi de 1.000 euros; el segon de 500 i el tercer de 250 euros.

Comprar a les botigues de l’entitat té més premis ja que a partir de 20 euros de compra es dóna un tiquet que després es pot bescanviar per una entrada al Saló de la Infància de Capellades.

Finalment, cal destacar el tradicional Caga Tió que es farà un any més el dia 24 a la plaça Verdaguer.