Publicacions Anoia, present a la nova junta de l’AMIC

72

JUNTA1.jpg

Publicacions Anoia SL, editora de La Veu de l’Anoia, és present en la nova junta de l’Associació Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), que va celebrar divendres passat la seva assemblea general a Calella de Palafrugell. La nova junta està encapçalada per Ramon Grau, i la directora general de Publicacions Anoia SL, Pia Prat Jorba, n’és la tresorera. També és la responsable de la comissió de formació, universitats i borsa de treball.
Durant l’assemblea es van presentar les activitats realitzades durant l’any per l’Associació i l’aprovació dels pressupostos. També es va acomiadar després de sis anys al capdavant de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, el fins ara president de l’AMIC, Alfons Udina qui passa el relleu a Ramon Grau, primer president de l’Associació al 1997, i actualment president del grup TotMedia, que edita entre d’altres Diari de Sant Cugat, Tot Sant Cugat, Elsingular o Viaempresa.
L’AMIC basarà el seu treball en tres objectius: la qualitat, la utilitat i la representativitat. “L’associació ha de posar eines útils a disposició de l’associat, som el col·lectiu amb més força, i aquesta junta treballarà per fer-la única i al servei de tots vosaltres” va assenyalar Grau.
L’AMIC aglutina més de 230 mitjans entre digitals i paper, la majoria locals i comarcals, s’ha situat com el col·lectiu que representa el número de publicacions i empreses editores més gran de mitjans que hi ha al país. Una força que es vol aprofitar per convertir l’Associació en “la patronal de la premsa de proximitat a Catalunya”.
La junta està formada per:
President: Ramon Grau i Soldevila​: totmedia​
Vicepresident primer: Jordi Guals Gorgas​: Grup Taelus​
Vicepresident segon: Pau Brunet Travé​: ​Regio7
Secretaria: Mari Carme Rodríguez Guisado:Tot Mataro​
Tresorera: Pia Prat Jorba​: La Veu de l’Anoia
Vocals:
-Ramon Torrents Panés​: Contrapunt​
-Esther Barta Torres​:​Plandora​
-Xavier Casinos​: 20 minutos​
-Salvador Garcia Ruiz: Ara​
-Mateu Ros Monrós: Capgros