El PSC de Capellades presenta una moció per demanar la cessió de l’ús de la Caserna de la Guàrdia Civil

60
El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Capellades, Aaron Alcázar, i de la diputada al congrés Mercè Perea, davant la caserna de la Guàrdia Civil de Capellades.
El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Capellades, Aaron Alcázar, i la diputada al congrés Mercè Perea, davant la caserna de la Guàrdia Civil de Capellades.

El PSC de Capellades aposta per què els serveis públics que ofereix l’Ajuntament de Capellades siguin de qualitat i estiguin en òptimes condicions, a més de ser accessibles.

Per aquesta raó, durant el debat del pressupost del 2016 es va proposar una sèrie d’actuacions a l’edifici de la policia local per tal que fos accessible i que disposés dels equipaments necessaris per poder atendre adequadament els vilatans i vilatanes; així, disposar d’espais que evitin el contacte visual entre víctima i denunciat seria un exemple d’element que actualment falta. Es tractava, doncs, d’augmentar també les condicions de seguretat.

A les eleccions generals, en ambdós últimes, s’ha fet públic el compromís socialista de demanar al ministeri de l’interior que cedeixi l’ús de l’edifici de la caserna de la Guàrdia Civil com a comissaria, donat que aquest ja és accessible i té els equipaments necessaris per ser seu policial.

Ara, doncs, coneixedors que el govern municipal hi pot estar d’acord i que no és el primer cop que es demana, els socialistes creuen que no es pot deixar de demanar-ne la cessió.