Procés de participació per a l’emplaçament del nou pavelló poliesportiu cobert als Hostalets

66

unnamed.jpg

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola projecta l’execució d’un pavelló poliesportiu cobert. Es tracta d’una demanda històrica dels veïns i una necessitat per al desenvolupament de la pràctica esportiva al municipi.

L’evolució del projecte comporta decidir la ubicació d’aquesta infraestructura i, per aquest motiu, l’administració local obre un procés de participació ciutadana amb l’objectiu que els veïns opinin sobre quin ha de ser l’emplaçament del nou pavelló.

Els veïns del municipi podran seleccionar una de les tres ubicacions proposades: al costat del camp de futbol, cobrir l’actual pista poliesportiva o a l’antiga piscina.

En els pròxims dies es repartiran butlletes explicatives als domicilis amb les diferents opcions proposades. Aquesta mateixa butlleta servirà per efectuar el vot que podran exercir tots els veïns amb l’únic requisit d’estar empadronats i tenir un mínim de 16 anys d’edat.

El vot es podrà dipositar entre el 9 i el 20 de març de 9.00 a 14.00 hores a l’urna que se situarà a la recepció de l’Ajuntament.

La presentació del procés de participació tindrà lloc aquest divendres 6 de març, a les 18.00 hores, a l’auditori de Cal Figueres.

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg