5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Problemes amb Correu als barris Bonavista i La Pau de Vilanova

L’alcaldessa Noemí Trucharte s’ha reunit amb els responsables locals de l’Oficina de Correus per traslladar la queixa del veïnat del barri La Pau i Bonavista que asseguren que no reben correspondència des de fa dies.

Des de Correus asseguren que tenen mancança de personal, bé per baixa o bé perquè encara gaudeixen de vacances, que els impedeix prestar el servei amb normalitat. La persona encarregada de l’oficina de Correus de Vilanova del Camí afirma que ja han comunicat la incidència en diferents ocasions a la central malgrat i han demanat més personal però asseguren que encara no els han contestat.

Des de l’Ajuntament s’han sumat a les reivindicacions de Correus Vilanova i tenen previst adreçar una carta a la central per exigir-los que dotin de personal suficient l’oficina local per prestar el servei amb garanties.

L’alcaldessa lamenta que aquesta situació hagi creat un greuge als veïns de Vilanova del Camí en un moment tan complex com el que estem vivint. Trucharte assegura que des del govern ho estan vivint amb molta preocupació ja que hi ha moltes comunicacions oficials que es reben per carta: programació de visites i proves mèdiques; tràmits amb l’administració com la que han generat els ertos, la sol·licitud d’ajudes, etcètera.
Trucharte destaca que treballaran incansablement perquè Correus restableixi el servei en les mateixes condicions que abans de la pandèmia.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies