Primers actes de la Fira del Sant Crist de Piera
P

14 d'abril de 2015

sant crist.jpg

El pròxim cap de setmana, previ a la Fira del Sant Crist de Piera, hi ha programats una bona colla d’actes de caire cultural, esportiu, festiu i tradicional.
El divendres, a les 22 h, el Teatre Foment acull l’obra Diario de un cuarentón, un monòleg de l’Andrés Torres amb un gran sentit de l’humor i diversió assegurada per al públic assistent. Les entrades anticipades es poden adquirir al Bar Foment (10 €) o també a taquilla del Foment, el mateix dia de l’espectacle (12 €).
El dissabte 18, al matí i coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, la Piscina de Piera organitza una masterclass, una passejada popular, tallers infantils, inflables…  I un campionat de fitnes amb diverses proves de fitnes i categories. Inscripcions a la Piscina.
El mateix dissabte, a les 17 h, XIX Trobada geganterra de la Vila de Piera, organitzada pels Eixerits Geganters de la Vila de Piera. Plantada i inici de la cercavila al carrer Piereta i participació de les colles geganteres de Sant Vicenç dels Horts, Navarcles, Montbau, Montmeló, Calafell, Barceloneta, Lloret de Mar i el grup de tabalers Desterrats.
Paral·lelament, el dissabte de 17 a 20 h, XVI Trobada de puntaires de Piera, a la Nau de Cal Sanahuja. Una trobada cultural i tradicional que aplega puntaires d’arreu del nostre territori, amb mostra de treballs de puntes, sorteigs de regals i reconeixements a una puntaire local i al treball més meritori.
I al vespre de dissabte, concert de Sense Sal i Pribiz, a les 23 h, al carrer Josep Ballesteros. Es tracta d’un concert organitzat pel programa Dosi Intravenosa, de Ràdio Piera, per celebrar els 100 programes. En cas de pluja, el concert es faria a l’Espai d’Entitats.
El diumenge, de 9 a 14 h, el passeig del Gall Mullat acull una nova edició del Mercat d’antiguitats, amb mercaderia tan singular com monedes, discos, jocs, quadres, forja, articles de segona mà…
Diumenge a la tarda, a les 17 h, espectacle DAiA al Teatre Foment de Piera, organitzat per la Companyia del Desconcert amb la col·laboració de la regidoria de Festes, amb entrada gratuïta. Una història entretinguda, amb un clar enfocament pedagògic i amb una bona dosi d’humor.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta