Primera victòria de la temporada de l’Igualada HC Rigat

Igualada HC X. Garcia

IHC RIGAT 3
Girona 1

Els de Marc Munrané s’han imposat al Girona de l’ex IHC Jaume Llaverola en una primera part molt oberta que ha acabat amb el 3 a 1 que ja ha estat definitiu. A la segona els rigats han sabut jugar amb el marcador a favor, no hi ha hagut precipitacions, s’ha extremat la cura en la sortida de la bola i s’han fet possessions llargues. Tot això… i una aturada de Guillem Torrents en una FD a l’inici de la segona part que segurament ha estat la jugada clau del partit.

L’IHC s’ha avançat al minut 10 i mig amb un tir llunyà de Cervera que ha sorprès Llaverola. Vàzquez ha empatat un minut després desviant una bola penjada a l’àrea. Rouzé ha tornat a posar per davant als rigats amb una acció a una sola mà entrant a l’àrea i enviant-la a la zarxa a mitja alçada. El 3 a 1 definitiu ha arribat a l’últim minut amb una FD que Riba ha transformat en la segoba jugada després d’agafar el rebot.

A la segona part no hi ha hagut gols, especialment gràcies a l’aturada providencial de Torrents en una FD. Els 3 punts es queden a casa i irradien bones sensacions de cara a la visita dissabte a la pista del FC Barcelona.

IHC RIGAT 3 (3/0) Torrents, Llenas, Carol, Marimon i Tety  equip inicial. Cervera (1), Riba (1), Rouzé (1). B. Llanes i X. Bosch.
Girona 1 (1/0) Llaverola, Aguirre, Domènech, Puigvert i Ramon, equip inicial. Grau, Vàzquez, Bogers i Nadal.

GOLS: 1-0 Cervera (m 10.25), 1-1 Vàzquez (m 11.27), 2-1 Rouzé (m 16.03), 3-1 Riba (m 24)