A presó dos veïns de Vallbona per un robatori amb violència a Capellades

125

Els Mossos de l’Anoia van detenir el dia 17 de juny una dona i un home, de 24 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vallbona, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació, un delicte de danys, un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat, un delicte contra la salut pública, un delicte lleu de lesions i un delicte de furt. Tot va començar quan el mateix dia 17 cap a les 15:30 hores es va rebre l’avís que una dona i un home havien entrat a robar violentament en un domicili de Capellades mentre l’inquilí es trobava en el seu interior.

Aquestes dues persones van entrar al domicili rebentant la porta a puntades de peu. Un cop a l’interior van amenaçar a l’inquilí amb un ganivet per un deute que volien cobrar. Van
regirar el pis causant tot un seguit de destrosses i finalment van decidir marxar.
Abans però d’abandonar el pis van agafar tots els objectes que van poder. La noia es va emportar un televisor i el comandament corresponent. I el noi, que portava un carret de la
compra, el va omplir amb tot el que va poder. Va agafar menjar, una pistola d’imitació, un ordinador portàtil, quatre telèfons mòbils, uns binocles i roba. Els mossos van poder interceptar els autors just quan baixaven les escales. Moment en que els van poder detenir pels fets que acabaven d’ocórrer al domicili. Els arrestats però s’hi van oposar mostrant-se reticents a la detenció. Després d’indagar i de realitzar diferents gestions, els agents es van assabentar, que la detinguda, ja havia anat a primera hora del matí a buscar objectes en el pis violentat.

Per altra banda, a mig matí, a la mateixa Capellades un ciutadà va patir una estrebada del seu telèfon mòbil mentre l’estava utilitzant. Es va iniciar una investigació per part de Policia Local i Mossos d’Igualada en què van poder concloure que havien estat els mateixos detinguts. Els arrestats, amb diversos antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar ingrés a presó.