“Porta’m a les UCI”, la nova iniciativa per a sensibilitzar sobre les malalties lisosomals de l’Associació MPS

31 de juliol de 2020
L’associació MPS, de malalties Lisosomals com les Mucopolisacaridosis i síndromes relacionades, ha impulsat la iniciativa “Porta’m a les UCI” dins del projecte “La ruta de Woody”, amb l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar sobre les malalties lisosomals, minoritàries, amb l’ajuda del personatge Woody.
“Porta’m a les UCI” planteja repartir un missatge d’agraïment, amb molt d’afecte, a tot el personal sanitari de les unitats UCI de tot el territori espanyol, per a posar en valor la seva professionalitat i sacrifici durant aquests mesos de pandèmia.
MPS Espanya i les famílies interessades a col·laborar en el projecte, faran arribar un missatge compartit, juntament amb una caixa de galetes Birba, a cada unitat UCI. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa camprodonesa amb l’entitat.

Les famílies interessades a participar en la iniciativa “Porta’m a les UCI” podran enviar una dedicatòria personalitzada a l’UCI que triïn, per a agrair i saludar al personal sanitari.“La ruta de Woody”, la xarxa solidària del peluix de PortAventura
“La ruta de Woody” és un projecte social, didàctic, original i efectiu de MPS Espanya que té com a objectiu donar a conèixer les malalties lisosomals i transmetre informació a altres nens i nenes, i les seves famílies.
El projecte, que compta amb la col·laboració de la Fundació PortAventura, consisteix en passar una nit amb el peluix Woody i aprendre sobre aquesta malaltia gràcies al material didàctic que porta en la seva motxilla. En acabar l’estada, haurà de ser cedit a una altra família per a estendre la xarxa de contactes i arribar al màxim número de població possible.
El peluix, a més de tenir un xip localitzador, porta un llibre divulgador per a ser llegit i compartit, un passaport per a deixar constància dels llocs visitats i una guia explicativa del projecte.
Ja hi ha més de 30 Woodys per tota Espanya recorrent el territori donant a conèixer el projecte de MPS España.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta