El poeta Lleonard del Rio premiat a l’Hospitalet

32

 

Dissabte passat dia 4 de març al vespre se celebrà al teatre del Centre Catòlic de l’Hospitalet de Llobregat el 20è. Certamen Poètic Andreu Trias en el qual l’igualadí Lleonard del Rio aconseguí el segon premi de la categoria sènior dotat amb trofeu i una quantitat econòmica. Han concorregut en aquest premi noranta concursants

El treball guanyador del nostre compatrici, porta per títol «Naturalesa i homenatge» i està dedicat a la memòria de l’artista poeta barcelonina Josefina Peraire que va morir atropellada per un ciclista a Barcelona el 30 de maig de 2016. Del Rio evoca en el seu treball el darrer llibre de la seva amiga difunta, titulat «Per rutes de silencia i crits de tramuntana» amb el lema “Paisatge insòlit amalgama de pedra i verds sotmesos”.

El jurat d’aquesta categoria ha estat format per Miquel Lluís Muntané, Anna M. Fontanals, Núria Toril i Montserrat Expòsito.

L’actriu Carol Rovira de “La Riera” de TV3 va llegir l’esmentat treball premiat.

En aquesta vetllada hi hagué l’actuació de la trapezista Misa Oliva, acompanyada al piano per Quico Rodríguez. En acabar es distribuí un llibret amb els poemes guardonats i se serví un refrigeri.