10.2 C
Igualada
Diumenge, 10 desembre 2023

Un article de

Podi de Josep Basols i Xevi Amigó al Ral·li de Cervera
P

Publicitat

Després dels ral·lis de Lorca, Pozoblanco, Lanzarote i Galícia, el campionat estatal de ral·lis de terra arribava a terres catalanes i com ja és habitual des de fa anys, ho feia a Cervera.

El ral·li constava de quatre trams que es repetien dues vegades cadascun d’ells, dels quals tres tenien un recorregut força llarg i amb un pis de terra bastant complicat.

Pel Moto Club Igualada va participar-hi l’equip format pel pilot igualadí Josep Basols copilotat pel barceloní Xevi Amigó amb un Skoda Fabia R5, cotxe amb el que hi participaven per primera vegada amb unes prestacions en general superiors al Citroën DS3 R5 amb el que havien participat en els ral·lis anteriors.

El seu debut amb aquest cotxe es pot qualificar de positiu, ja que al final aconseguiren el tercer lloc absolut, que en realitat de cara al campionat es tracta d’una segona posició, ja que el guanyador, el bolivià Bulacia, no puntuava pel campionat. Bon podi doncs de Basols i Amigó en aquest cinquè ral·li del campionat.

També hi participaren el pilot vallesà Eduard Forés copilotat per l’igualadí David Usón amb Citroën DS3 R5 que com ja és habitual en ells estaven fent un ral·li amb molta regularitat tram a tram fins que es van veure obligats abandonar per problemes amb la pressió de la bomba de l’oli. El proper ral·li puntuable serà el 22 de setembre a Navarra.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies