20.1 C
Igualada
Dissabte, setembre 25, 2021

Pluja de podis per l’Igualada Club Gimnàstic Aula

Diumenge es van celebrar dues competicions on va participar el club igualadí.
A Santa Coloma de Farners es va celebrar la 1ª fase de Copa Nivell VI, on en categoria aleví aparell pilota van ser tres les igualadines, Laia Sànchez, Martina Espinalt i Mar Vázquez, totes elles van demostrar grans qualitats, i en categoria Júnior aparell cinta, va ser l’encarregada Dana Pijoan, també demostrant un molt bon nivell.
A la primera jornada dels JEEC, que es va celebrar a Santa Margarida de Montbui, van participar un gran nombre de gimnastes.
En categoria pre-benjamí individual, Elsa Ruiz era segona i Iona Luna 5ª, en modalitat de conjunt les Didam eren segones i les Pipis terceres.
En categoria benjamí individual mans lliures, Anna Casado fou primera i Carla Hueva segona, i amb aparell cèrcol Paula Sallent segona, en modalitat de conjunt, els ocells varen ser primeres i les rococó segones.
En categoria aleví individual Andrea Bolaños va ser 5ª i en modalitat de conjunts les Lladres varen ser segones i les escocesses terceres.
En categoria infantil aparell maces Laia Casado va ser tercera, i en modalitat de conjunts, amb mans lliures les Batman van ser primeres i en maces les infantils van ser primeres.
Ja en modalitat obert, gimnastes federades, en categoria aleví triplet pel club igualadí, amb pilota 1ª Ariadna Lladó, 2ª Alba Monell i 3ª Berta Piquè.
En categoria infantil maces novament triplet, Mariel·la Espinalt 1ª, Sheila García 2ª i Carla Cervera 3ª, a més de Alina Gili 5ª i Berta Enrique 6ª, seguides de Clàudia Cabrera, Marta Elías i Carla Vidal, 8ª, 9ª i 10ª respectivament.
En categoria Cadet, Lia Vidal amb cinta era primera i en categoria juvenil Ruth Reymundi també primera amb aparell de cinta.
La propera cita pel club igualadí, serà el diumenge 4 de març a Torredembarra on es disputarà el classficatori pel Campionat d’Espanya. Molta sort a totes.
Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Parlem Telecom obre botiga a Igualada

Igualada és un municipi estratègic per garantir el creixement a l’interior de Catalunya de Parlem Telecom, que està executant un pla d’obertura de botigues...

A la Boutique Hotel Cal Roure, “Plou a l’escala”, de Kima Guitart, o l’art de pintar les sedes

La Boutique Hotel Cal Roure, a la plaça de l’Ajuntament, més enllà de donar vida a un singular edifici del patrimoni arquitectònic igualadí, amb...

El Casal de Calaf celebra el 125 aniversari amb una gran festa

Aquest diumenge el Casal de Calaf està de festa: compleix 125 anys i per celebrar-ho ha programat diversos actes. A les 12 del migdia es...

Les obres de la plaça Picasso de Vilanova, a punt de començar

L’Ajuntament de Vilanova del Camí entoma una de les obres més importants del mandat, la remodelació de la plaça Picasso, una de les més...

“Hem de ser responsables i pensar en global. Que les oportunitats vinguin és millor que buscar-les fora”

El proper 24 d’octubre Jorba viurà una consulta popular per conèixer la seva postura sobre el polígon industrial inclòs en el Pla Director Urbanístic...
Compartir