6.3 C
Igualada
Dissabte, gener 29, 2022

Pluja de podis per l’Igualada Club Gimnàstic Aula

Diumenge es van celebrar dues competicions on va participar el club igualadí.
A Santa Coloma de Farners es va celebrar la 1ª fase de Copa Nivell VI, on en categoria aleví aparell pilota van ser tres les igualadines, Laia Sànchez, Martina Espinalt i Mar Vázquez, totes elles van demostrar grans qualitats, i en categoria Júnior aparell cinta, va ser l’encarregada Dana Pijoan, també demostrant un molt bon nivell.
A la primera jornada dels JEEC, que es va celebrar a Santa Margarida de Montbui, van participar un gran nombre de gimnastes.
En categoria pre-benjamí individual, Elsa Ruiz era segona i Iona Luna 5ª, en modalitat de conjunt les Didam eren segones i les Pipis terceres.
En categoria benjamí individual mans lliures, Anna Casado fou primera i Carla Hueva segona, i amb aparell cèrcol Paula Sallent segona, en modalitat de conjunt, els ocells varen ser primeres i les rococó segones.
En categoria aleví individual Andrea Bolaños va ser 5ª i en modalitat de conjunts les Lladres varen ser segones i les escocesses terceres.
En categoria infantil aparell maces Laia Casado va ser tercera, i en modalitat de conjunts, amb mans lliures les Batman van ser primeres i en maces les infantils van ser primeres.
Ja en modalitat obert, gimnastes federades, en categoria aleví triplet pel club igualadí, amb pilota 1ª Ariadna Lladó, 2ª Alba Monell i 3ª Berta Piquè.
En categoria infantil maces novament triplet, Mariel·la Espinalt 1ª, Sheila García 2ª i Carla Cervera 3ª, a més de Alina Gili 5ª i Berta Enrique 6ª, seguides de Clàudia Cabrera, Marta Elías i Carla Vidal, 8ª, 9ª i 10ª respectivament.
En categoria Cadet, Lia Vidal amb cinta era primera i en categoria juvenil Ruth Reymundi també primera amb aparell de cinta.
La propera cita pel club igualadí, serà el diumenge 4 de març a Torredembarra on es disputarà el classficatori pel Campionat d’Espanya. Molta sort a totes.
Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El bicentenari de “Els Tres Tombs d’Igualada”, un valuós testimoniatge del nostre patrimoni cultural

La Festa dels Tres Tombs, avui ja bicentenària a la nostra ciutat, i catalogada com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de...

Òdena celebra aquest diumenge la reformulada Fira de Sant Sebastià, la Fira de la Baronia d’Òdena

Òdena, recupera, la Fira de la Baronia en el marc de la celebració de Sant Sebastià, i en celebra aquest diumenge, 30 de gener,...

Humans Anoia: Joan Solé Oller

JOAN SOLÉ OLLER  Nascut a Igualada el 1963, fotògraf professional  Afeccionat a la fotografia des de sempre i fotògraf professional des de l’any 1982, enguany farà...

Aquest diumenge, Mercat d’Antiguitats

Com és habitual cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 30 de gener tindrà lloc el Mercat d’Antiguitats, col·leccionisme, art i artesania, organitzat...

L’Editorial: La força de la ciutadania

Sovint els ciutadans creuen que han de sol·licitar a les administracions que els donin o concedeixin coses. Massa sovint es deixen portar pel desànim...
Compartir