La piscina de Capellades obrirà portes el diumenge 4 de juny

69

Aquests dies s’està acabant d’ultimar els detalls per obrir la temporada d’estiu de la Piscina Blava de Capellades.

Aquestes setmanes s’ha fet algunes petites reformes al voltant de la pista de frontó, s’ha canviat l’escalfador d’aigua dels vestuaris, reparacions al vas de la piscina i s’ha pintat les casetes.

El diumenge 4 de juny es farà una jornada de portes obertes per començar una temporada que s’allargarà fins l’11 de setembre. Com és habitual cada dia s’obrirà a les 11 del matí i fins al 16 d’agost es tancarà a les 8 del vespre i a partir del dia 17, a les 7 de la tarda.

A llarg de les setmanes hi ha diverses propostes preparades. La primera serà el Mulla’t, amb inflables preparats per sensibilitzar sobre l’esclerosi múltiple, el diumenge 9 de juliol.

El divendres següent, primera jornada de la Piscina Nocturna, que permetrà banyar-se de nit, fins a les 12. La segona edició de la Piscina Nocturna serà el 28 de juliol.

El 4 d’agost es farà novament el Torneig de Frontó, que acabarà amb la darrera Piscina Nocturna.

Cal recordar també els cursets de natació que es faran del 3 al 28 de juliol. Les inscripcions s’obriran d’aquí unes setmanes.

Aquest any com a novetat cal destacar l’English Zumba, que es farà els dimarts i dijous de 7 a 8 del vespre, de manera gratuïta. Proposta que combina l’anglès amb l’activitat física.

Finalment, com cada estiu, la Biblioteca oferirà una selecció de contes, llibres i revistes en un nou Bibliopiscina.

Tal i com destaca l’alcalde i regidor d’Esports, Aleix Auber, “des de la regidoria d’Esports i l’equip de govern hem tingut molt clar que calia treballar per obrir la temporada d’estiu des de principis de juny. Obrirem el dia 4 amb tot a punt per donar el millor servei de bany possible, en unes instal·lacions que mica a mica anem renovant, però que necessiten d’una reforma integral, que estem acabant d’ultimar, i que aviat presentarem”.