Pilar Rahola farà la conferència institucional de la Diada a Igualada

281

El dilluns 9 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, es durà a terme l’Acte Institucional de la Diada Nacional de Catalunya, al Teatre Municipal l’Ateneu, amb una conferència a càrrec de Pilar Rahola (Barcelona, 1958), periodista, política i escriptora. L’acte comptarà amb la participació del Cor Exaudio.
Seguidament, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc la Desfilada dels Miquelets, amb sortida davant del Teatre Municipal l’Ateneu i recorregut per: corraló del General Vives, rambla General Vives, c. Custiol, Pl. Pius XII, c. Sta. Maria i pl. de l’Ajuntament.
A les 9 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà la Hissada de la Senyera i lectura del discurs institucional, a càrrec de l’Il·lm. Sr. Marc Castells, i la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, a càrrec del Cor Exaudio, format per trenta-dues noies, la majoria formades a l’Escola Municipal de Música/ Conservatori de Grau Mitjà “Mestre Joan Just” d’Igualada, que també interpretaran cançons populars catalanes.
Els actes de la Diada inclouran també, el dimarts 10 de setembre, a 2/4 d’11 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, la tradicional Marxa de Torxes, organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment.
Com a cloenda de la celebració de la Diada, el dissabte 14 de setembre, a les 19 h, hi haurà una Ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, al passeig Verdaguer, entre la pl. Catalunya i el c/ de Sant Magí, organitzada per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.