2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Pilar Jordana guanya el premi de la campanya comercial el “Gran Laureanu” de Calaf
P

Publicitat

Una quarantena de comerciants de Calaf han promogut durant el mes de desembre la campanya “El Gran Laureanu” amb què han creat una moneda local anomenada “Laureanu” que es podia aconseguir comprant als comerços participants. Cada bitllet “Laureanu” tenia un valor de 0,10 € i comptava amb un número que servia per participar en sorteig del “Gran Laureanu” on s’obsequiava la persona guanyadora amb 500 €.

El passat 5 de gener a ¾ de 6 de la tarda, abans de la cavalcada de Reis, es va realitzar el sorteig al Casal de Calaf i el número premiat va ser el 09.262. Aquesta setmana s’ha conegut el nom de la persona propietària del bitllet guanyador, la calafina Pilar Jordana que ha anat a recollir-lo a La Senalla, comerç on va adquirir la participació.
El premi consisteix en un val gegant del “Gran Laureanu” que té un valor de 500€ per gastar a les botigues participants en la campanya en un únic dia.

Descomptes en les compres fins al 29 de febrer
Un cop conegut el bitllet guanyador del “Gran Laureanu”, fins al 29 de febrer tots els bitllets de “Laureanus” no premiats acumulats durant les festes es podran bescanviar i aconseguir deduccions en l’import de les compres.

En total, s’han repartit fins a 19.700 butlletes “Laureanu”, el que suposarà per als comerciants obsequiar als clients amb 2.000 € en descomptes.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies