Piera es prepara per viure el Carnaval

17 de febrer de 2023

L’arribada de Carnestoltes al nostre municipi torna, un any més, acompanyada de diverses activitats dirigides al gaudi de grans i menuts. Les propostes s’encetaran el 17 de febrer, amb la rua de l’alumnat infantil de l’Institut Escola Piera. A continuació, l’EA Apiària i l’escola La Tortuga també desfilaran per l’entorn dels respectius centres escolars.

Durant dissabte 18, la ciutadania podrà participar en la tradicional Rua de Carnaval – amb la desfilada de comparses –, a una sessió de música i ball i a l’acte d’entrega de guardons del concurs de comparses i animació. De cara a diumenge, la Nau de Cal Sanahuja acollirà el carnaval infantil a partir de les 17 hores, amb animació i disfresses.

El municipi acomiadarà Carnaval amb l’enterrament de la sardina del Dimecres de Cendra (22 de febrer) a les 10 hores, amb una comitiva fúnebre des de la plaça Jove i una sardinada popular a la plaça del Peix.

Recorregut de la Rua de Carnaval

La desfilada es durà a terme des del passeig del Gall Mullat, passant pel carrer Piereta; Sant Cristòfol; Sant Bonifaci (fins a la Font Nova); Folch i Torres, fins a la Nau de Cal Sanahuja.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta