El Physic CB Igualada planta cara davant d’un potent Barça CBS

24 d'octubre de 2016

senior-femeni-cbiTercer desplaçament de les sèniors, aquest cop a la pista de les líders el Barça CBS, i derrota tot i que el resultat no reflecteix el bon partit que van fer les igualadines. El matx va començar amb un parcial favorable a les locals (4-0), però després d’una bola recuperada es van posar dins el partit, amb un bàsquet de contraatac. Les locals van contestar amb un triple, i a partir d’aquí no van deixar d’anotar des de la línia de tirs lliures. Les igualadines no es trobaven còmodes, però no deixaven de competir i treballar. Es va arribar al final del primer quart amb un resultat de 12-2.

En el segon quart, les igualadines van sortir amb ganes de seguir amb el bon nivell defensiu, però les locals les van castigar a base de contraatacs. Al cap de 4 minuts el resultat era de 20-9, però aquest treball defensiu les va permetre córrer al contraatac finalitzant-lo amb cistella, anant a la línia de tirs lliures i posar-se altre cop dins del partit. Això va fer que el segon parcial fos favorable per les igualadines (10-11), col·locant un resultat total a la mitja part de 22-13.

A la represa del partit les locals van començar anotant un triple, que la igualadina Judit Lamolla va replicar. Les noies del Barça van tornar a anotar un triple i a base de contraatacs van fer un parcial de 15-5. Dos triples més, un de Santa Carrasco i l’altre de Belen Armengol van fer treure el caràcter de les igualadines i es van poder posar novament al partit. El tercer parcial va ser de 18-15, que situava un marcador de 40-28.

En l’últim quart, el conjunt igualadí es va posar només a 10 punts de les locals amb una bona connexió entre Belen Armengol i Esther Freixes. Seguien amb el bon nivell defensiu i buscant bona circulació de pilota en els atacs, trobant sempre a la jugadora que estava sola per anotar, i van poder retallar fins a 8 punts (40-32). A partir d’aquí el partit va ser d’anades i tornades per part dels dos equips. L’últim parcial va ser de 16-12. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Barça CBS 56 – Physic CB Igualada 40.

Anotació Barça CBS: P.Curto (4), B. Alegre (-), L. Fernandez (8), L. Pablos (10), M. Lazaro (7), A. Boleda (15), S. Dixon (6), R. Aguilar (3), T. Cabanillas (-), C. Sole (-), P. Barghout (3).

Anotació Physic CB Igualada: C. Carner (-), E. Roda (-), N. Soler (4), J. Lamolla (7), M. Jane (7), M. Amatlle (4), B. Sellarès (-), M. Fernandez (-), B. Armengol (3), M. Teixidó (2), E. Freixes (6), S. Carrasco (9).

Parcials: 12-2, 10-11 (22-13), 18-15 (40-28), 16-12 (56-40)

Àrbitres: E. Garcia, M. Alguero.