El Physic CB Igualada guanya a Tarragona i confirma el seu bon moment

31 d'octubre de 2016

5 inicial Tarragona FEM Bàsquet: Romeu, Perez, Pascual, Vadillo, Garcia.

5 inicial Physic CB Igualada: C. Carner, N. Soler, B. Armengol, M. Teixido, S. Carrasco.

El matx va permetre veure les dues cares dels dos equips. L’Igualada va fer uns dos primers quarts molt bons, especialment el primer, en què va desarmar completament l’esquadra local, obtenint aviat les primers diferències (2-11 a 4:30 del final del 1er quart). Les igualadines van dominar el joc mitjançant una defensa d’equip molt intensa i amb un alt grau d’activitat en el joc per signar un esperançador 8-17 al final del 1r quart.

En el segon període les coses van anar encara millor. Les noies entrenades per Pep Piqueras es mostraven molt superiors, amb una idea clara de joc i semblava que el Tarragona Fem Bàsquet anava una marxa més curta que les seves rivals. Les visitants portaven la iniciativa i ocupaven els espais abans, en atac i defensa. El resultat va arribar a ser de 8-26 fins que després d’un temps mort, les tarragonines van pujar línies i intensitat en defensa. Tot i veure un canvi de dinàmica, les igualadines van trobar encert des de més enllà de 6,75 per mantenir l’avantatge al descans (25-40).

El tercer període va començar amb les mateixes sensacions que la primera meitat: domini de l’Igualada. (27-45, 4:30 del final del 2on quart). Una tímida reacció de les locals, els va permetre acostar-se en el marcador al final del període (34-47).

En l’inici del 4t període, les noies de l’Anoia van estar molt desencertades. Van encadenar molts atacs amb errors en el tir i massa pilotes perdudes, fet que combinat amb la reacció de les locals va apretar el marcador amb un parcial de 14-3 en 8 minuts. Amb tot, i quan el resultat marcava 46-50, les igualadines van treure el caràcter i van controlar el joc per aconseguir acabar sumant una important victòria lluny de Les Comes.

La setmana vinent, l’Igualada femení rep a Les Comes a U.E. Mataró, un dels millors equips de la categoria. Serà dissabte 5 de Novembre a les 17:45h.

TARRAGONA FEM BÀSQUET (49):  Romeu (10), Pérez (7), Pascual (3), Vadillo (2), Garcia (8), Fort, Vilamajor (12), Tierno (7), López.

CB IGUALADA (55):  Carner (9), Soler (8), Armengol (12), Carrasco (3), Teixidó (9), Lamolla (10), Jané (2), Sellares (2), Amatllé (-), Fernández (-), Freixes(-), Roda (-).

PARCIALS: 8-17, 17-23 (25-40), 9-7 (34-47), 15-8 (49-55).

ÀRBITRES: Menzinger i Solís.