El Physic C.B.Igualada torna a guanyar a domicili

27 de febrer de 2017
Nou desplaçament dels blaus a la pista del Vive – El Masnou Basquetbol per buscar a seva cinquena victòria consecutiva
El primer quart, va ser decisiu per marcar l’alt ritme de partit que portaven els blaus. L’alta anotació i el bon joc tant defensiu com ofensiu col·locaven als jugadors igualadins per davant des de l’inici del partit. El primer parcial va ser de 11-18.

El segon periode seguia amb la mateixa bona dinàmica de l’equip visitant, augmentant la diferència en el marcador, aconseguint un parcial de 0-14 només començar el segon quart. Tot i així, els jugadors de l’equip local van poder maquillar el resultat a la mitja part, aconseguint un parcial de 12-0. El segon parcial va ser de 12-15, col·locant un resultat a la mitja part de 23-33.

El tercer quart va ser de domini local, degut a la nostra baixada sobretot a nivell defensiu, que els permetia retallar distàncies en el marcador i poder situar-se millor de cara al final del partit. Tot i així, els blaus van saber aprofitar les seves cartes quan arribaven a la cistella contrària, per seguir anotant i treballant en el partit. El tercer parcial va ser de 15-13, que feia un total de 38-46.

L’últim període del partit va ser dominat de principi a final per part dels jugadors de Jordi Martí, que tornaven a mostrar la bona dinàmica i el bon ritme de joc demostrat en els darrers partits. L’últim parcial va ser de 18-22.
Al final del partit l’entrenador local, Jordi Martí va fer les següents declaracions: El ritme de joc ha marcat el nostre domini en el marcador. Seguim treballant per assolir matemàticament la categoria el més aviat possible.

El resultat final del partit va ser Vive – El Masnou Basquetbol 56 – Physic CB Igualada A 68.

Anotació Vive – El Masnou Basquetbol: M. Lario (3), D. Fernandez (2), O. Tomeu (4), J. Solans (4), J. Catalan (16), J. Seidi (12), A. Valle (6), S. Esteves (2), J. Ramon (7), M. Camins (0).
Anotació Physic CB Igualada A: R. Riu (5), E. Burgès (1), M. Moliner (-), J. Torres (16), M. Benito (9), C. Fons (0), MA. Garcia (11), A. Gual (11), X. Creus (0), S. Laguarta (0), E. Tejero (15), P. Camí (0).

Parcials: 11-18, 12-15 (23-33), 15-13 (38-46), 18-22 (56-68).
Àrbitres: JM. Olivares, S. López.

El proper dissabte dia 4 de març, el conjunt igualadí jugarà a casa a les 16h. Partit molt important per poder seguir escalant posicions en la classificació.