18.3 C
Igualada
Dimecres, maig 31, 2023

Per què és bona idea apuntar als nostres fills a un casal d’estiu?

Gairebé ja tenim aquí l’estiu i ja estem pensant en els plans que farem, els llocs que visitarem… i què fem amb els nens i nenes de la casa? Un casal d’estiu és una grandíssima opció tant per als pares i mares, que podreu conciliar millor el treball amb les vacances dels nens, com per als petits, que podran gaudir d’un estiu diferent ple d’activitats i aventures.

A continuació t’expliquem les raons per a apuntar als teus fills a un campament d’estiu:

Tindran una rutina

En l’estiu, sense classes, els dies poden fer-se molt llargs. Si bé és cert que l’avorriment és necessari a vegades perquè fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits, no és convenient que amb el període estival s’oblidin sense més que existeixen les normes i regles.

En un casal d’estiu tindran un horari d’activitats que hauran de respectar i així els més petits de la casa podran administrar molt millor les hores del seu dia. L’organització i l’ordre és vital fins i tot en vacances, i en un campament d’estiu el tindran sense que això resti diversió!

Faran nous amics

L’objectiu principal és que els nens i nenes es diverteixin, estiguin entretinguts i, per descomptat, facin nous amics. En un casal d’estiu els nens podran socialitzar amb el seu grup d’iguals, la qual cosa els permetrà adquirir i millorar les seves habilitats de socialització.

Desenvoluparan noves habilitats

A un casal, com a l’escola, els petits es queden sense tenir l’ajuda dels pares, la qual cosa afavorirà la seva autonomia i reforçarà la seva autoestima. En definitiva, adquiriran molta maduresa.

Mai hi ha dos dies iguals

En un casal d’estiu es tracten moltes disciplines diferents: des de provar múltiples esports (futbol, natació…) fer manualitats o llegir… Aprendran totes aquestes habilitats divertint-se i ben segur els resultaran de moltíssima utilitat per al futur.

Adquiriran valors fonamentals

En un casal d’estiu els nens aprendran a conviure, compartir i descobrir a persones que potser no són iguals a ells. Això els servirà per a fomentar valors tan importants com la tolerància o el respecte cap als altres, cap a si mateixos i també cap al medi ambient.

 

Aquest son alguns dels múltiples beneficis que poden tenir si apuntem als nostres fills o filles a un casal d’estiu. El Casal d’Estiu de Calfont “Estiu 10” assegura un estiu de 10 per a tots a més de cursets de natació intensius. Al seu casal són benvingut tots els nens de 4 a 16 anys, i als cursets de 6 mesos a 9 anys! No t’ho pensis més i apunta al teu fill al Casal d’Estiu de Calfont.

Informa’t trucant al 627910952 o escriu a calfont@calfont.cat.

 

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Mor als 92 anys Antoni Puig, qui va estar durant dècades al capdavant de la Pizzeria Munich

Aquest dimecres ha mort, als 92 anys d'edat, Antoni Puig. Juntament amb la seva esposa Rosa Capdevila, van engegar, al mes de setembre de...

Preguntes freqüents

Quin tipus d’empresa és una empresa familiar? Hi ha diferents tipus d’empresa familiar. Una classificació molt útil és la d’empresa de treball, direcció i...

Què son els “prompts” i per què es poden fer servir?

La Intel·ligència Artificial (IA) ha assumit el rol d’habilitador de totes les noves tecnologies que s’estan implantant en el mercat. És a dir, totes...

Últimes notícies