Paula Blasco i Èlia Ibarra del CAI Petromiralles campiones d’Espanya de cros juvenil amb Catalunya
P

27 de març de 2017

Les atletes de categoria Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco i Èlia Ibarra, van assolir el títol de Campiones d’Espanya de Cros amb la selecció catalana, al Campionat estatal de Cros CSD per Seleccions autonòmiques disputat diumenge passat a Don Benito (Badajoz), en una brillant actuació de les anoienques. Hi van participar 3 atletes del CAI Petromiralles, assolint l’Or en Juvenils, i el Bronze per al Cadet Riduan Boulbayem, formant part igualment de la selecció Catalana.

Paula Blasco entrava en 4ª posició general en Juvenils i primera atleta catalana, amb 15 m. 26seg., i Èlia Ibarra era 6ª i 3ª catalana amb 15 m. 35seg. Les Juvenils catalanes assoliren el Campionat estatal amb 27 punts, per davant de Madrid, 2es amb 58 punts, i de Castella-Lleó, 3eres. amb 67 punts, entre un total de 17 seleccions autonòmiques classificades.

Riduan Boulbayem va assolir la 3ª posició per equips amb Catalunya, amb 88 punts, entrant 38è individual i 5è català en la cursa Cadet, amb 17m. 53seg., en el seu debut amb la selecció Catalana. Es van imposar els atletes de Castella-Lleó amb 37 punts, seguits de Madrid, 2ns. amb 76 punts, entre 18 seleccions autonòmiques classificades.