Pau Vallvé, Cala Vento i Ley DJ, primeres confirmacions de la desena edició del Festival MAIG

28 de gener de 2023

El Festival Maig celebrarà els propers 26 i 27 de maig la seva desena edició a Santa Coloma de Queralt. Una fita segurament inimaginable per la colla d’amics que van iniciar-lo, però que amb els anys ha anat creixent fins arribar a comptar amb artistes com Ramon Mirabet o Mishima en la darrera edició.

Ara, amb l’entrada del nou any ja s’han donat a conèixer els tres primers artistes que pujaran a l’escenari del Festival Maig aquest 2023. Seran Pau Vallvé, Cala Vento i Ley DJ.
Pau Vallvé és un dels noms a l’alça dels panorama musical català. L’artista va publicar nou disc el passat mes d’octubre, un disc més positiu i rítmic que la seva discografia anterior. De moment ja ha passat pel Festival Cruïlla i abans d’arribar a Santa Coloma de Queralt també passarà per altres festivals com el Let’s Festival de l’Hospitalet de Llobregat, el Festival Hivernacle de Vilafranca o el Festival MUD de Lleida.

Des de l’Empordà, Cala Vento és una banda composta per Aleix Turon i Joan Delgado. Des de la seva creació el 2016 no han parat de créixer i són uns habituals en la majoria de festivals i sales arreu del territori espanyol. El 2023 veurà la llum el seu nou i esperat disc, que els ha de consolidar com una de les bandes referents de l’escena alternativa.

I la tercera confirmació, fins el moment, del Festival MAIG és Ley DJ. L’artista valenciana, amb residència a Barcelona, destaca pels seus xous amb eclecticisme i versatilitat, sabent adaptar-se al medi en funció del lloc. Una mescla perfecta entre indie i l’electrònica com la millor manera de posar tothom a ballar fins a l’extenuació. Ha passat pels festival més rellevants a nivell espanyol com el FIB, Mallorca Live, Dcode, Arenal Sound, Low Festival, Sonorama, WARM, Ibiza Rocks o San San, entre molts d’altres.

En les properes setmanes el Festival MAIG seguirà anunciant noves confirmacions, que entre bandes i dj’s arribarà a la dotzena d’artistes, així com una sèrie d’esdeveniments paral·lels no vinculats directament amb la música i que doten al Festival MAIG d’una personalitat pròpia.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta